SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye Destek Plaketi

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Başhekimi Prof.Dr. Ünsal Özgen, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, merkeze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve plaket verdi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen ile Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan 8 Şubat Salı günü Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Turgut Özal Tıp Merkezine yapmış olduğu maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Başhekim Prof. Dr. Özgen, “Belediye Başkanımız göreve geldiği günden beri Turgut Özal Tıp Merkezine gönülden sahip çıkmaktadır. Belediyeye büyük bir maliyet getirmesine rağmen hastane girişinden otoparka kadar yaklaşık 6 bin m2’lik bir alan sıcak asfaltla kaplandı. Ayrıca otobüs duraklarının yapılması konusunda göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı hastanemize gelen bütün hastalar adına Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi olarak sadece bu katkılarından dolayı değil hemen her ihtiyacımız olduğunda gönülden uzattığı elden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Turgut Özal Tıp merkezini Malatya’nın gurur kaynağı olarak gördüklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Turgut Özal Tıp Merkezi sadece Malatya’mıza değil aynı zamanda hem bölge halkına, hem de yurt dışından gelen birçok hastaya hizmet vermektedir. Bu vesileyle bizde buradaki hizmetlere katkımız olmasını istedik ve bu çerçevede bazı çalışmalar yaptık. Bu çalışmalardan en önemlisi hastanenin şehir dışında olmasından dolayı hastaneye şehir dışından gelen hastaların refakatçilerinin kalabileceği bir konuk evi ihtiyacıydı. Konuk evinin kaba inşaatını Malatya Belediyesi olarak biz üstlendik ve yaklaşık 1 Milyon 150 bin lira harcayarak kaba inşaatını bitme aşamasına getirdik. Konukevinin ince işleri ise Malatyalı iş adamlarımız tarafından tamamlanacak” dedi.

Amaçlarının Malatya’yı daha ileriye taşımak ve Malatya insanına daha iyi hizmet sunmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bu çalışmamızın yanında Belediyemize düşen hizmetleri de hastanemize vermeye gayret ediyoruz. Turgut Özal Tıp Merkezi Malatya’mız adına gerçekten bir gurur kaynağı, bu nedenle emeği geçen başta Başhekimimiz olmak üzere bütün ekibini tebrik ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız