SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye TSE Onayı

A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde TSE yetkilileri tarafından sistem denetlemesi yapıldı ve 3 yönetim sisteminde de merkez koşullara uygun bulundu.
 
Konuya ilişkin olarak İnönü Üniversitesi'nden yayınlanan basın bülteni şöyle:
 
"İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yürütülmekte olan TSE-İSO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sisteminin belgelendirme incelemesi sonucunda Türk Standartlar Enstitüsü tarafından üç alanda da başarılı bulundu.
 
Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği tarafından Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal, Prof. Dr. İlhan İçen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, TSE Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü A.Mahmut Ulaş, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, başhekim yardımcıları ve idari personel katıldı.
 
Törende konuşan Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, “kurum olarak, kâğıtta değil, hayatta kaliteyi istiyoruz. Bu isteğimizi bütün çalışanlarımıza doğru aktardığımızı ve Sayın TSE yetkililerinin de bu sonucu sahada okuduklarını düşünüyorum. Bundan dolayı hak ettiğimiz her üç belgede de kâğıtta değil, hayatta bir şeyleri değiştirdikleri için tüm mesai arkadaşlarıma ve hiçbir desteğini bizlerden esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür ediyorum” dedi.
 
Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise konuşmasında, “normalde kurumların dış denetime açık olmaları gelişmiş ülkelerde olağan bir hadisedir. Ancak ülkemizde bu konudaki standartlar ve yenilikler yeni yeni uygulamaya konulmuştur. Bu kurumda çalışmaya başladığımız günden bu yana gerek hastanede gerekse diğer alanlarda Türkiye standartlarının üstünde hizmet vermeye çaba gösteriyoruz.
 
Sadece İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde değil, Türkiye’deki tüm kurumların daha ileri düzeye çıkmaları gerekmektedir. Eğer biz bulunmuş olduğumuz coğrafyada saygınlığı olan bir ülke olmak istiyorsak, her konuda kaliteye önem vermeliyiz. Tabi ki kalite, verimliliği arttırırken, sosyal ve ekonomik refahı, aynı zamanda iş barışı ve güvenliğini de beraberinde getiriyor. Bu çerçevede emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından günün anısına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından TSE Personeli ve Sistem Belgelendirme Müdürü A. Mahmut Ulaş, TSE Personeli ve Sistem Belgelendirme Tetkikçilerinden Mehmet Ali Dönmez, Levent Çalışır, Y. Selim Çelebi ve Mehmet Demire plaket verilirken; TSE Personeli ve Sistem Belgelendirme Müdürü A. Mahmut Ulaş tarafından da Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karataş, Hastane Müdürü Güngör Gökçek’e TS-EN İSO 14001 ve TS İSO 18001 Yönetim Sistemleri Belgelendirme Tetkiki anısına plaket takdim edildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız