SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toto Katkısıyla Tesis

A- A+ PAYLAŞ

Özel İdare’ye ait olan ve halen Malatyaspor tarafından kiralık olarak kullanılan 570 alanın 60 dönümlük kısmında, çim yüzeyli futbol sahası ve sosyal tesisler yapımı projesi için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nca, İl Özel İdaresi’ne KDV hariç 1 milyon 423 bin YTL’lik ödenek tahsis edildiği bildirildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan, imar planında da spor alanı olarak gösterilen 570 dönümlük alanın 60 dönümlük bölümünde, amatör futbol için çim yüzeyli saha ve sosylal tesis yapımı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na proje sunularak destek istendiği, başkanlığın bu talebe olumlu yanıtını 31 Temmuz tarihinde kendilerine ilettiğini bildirdi.

KDV hariç 1 milyon 423 bin YTL’lik destek sağlayan Spor Toto Teşkilatı Yönetim Kurulu’nun, projenin inşaat alanına “Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın Katkılarıyla Yaptırılmıştır” yazılı iki adet reklam panosunun konulmasını da istediği belirtildi.

Kazgan, bu alanda yaptırılacak olan tesisle ilgili projenin ihalesi için hazırlıkların sürdüğünü ve ihalenin kısa sürede sonuçlandırılmasıyla çalışmalara başlanacağını kaydetti.

Bu arada, Orduzu Pınarbaşı’nda mülkiyeti Özel İdare’nin olan kır lokantası yanındaki piknik alanı ile bir süre önce vatandaşa da açılan Özel İdare Dinlenme alanının da, halkın yararlanmasına sunulmak üzere projeye dahil edilmesinin düşünüldüğü, bu konuda da değerlendirme yapıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız