SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toz Bastı!

A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan toz bulutu, Malatya'da da etkili oldu.

Malatya'nın her yerinde etkili olan toz bulutu, günlük hayatı da olumsuz etkiledi. Malatya merkezin her noktasının göründüğü Yıldıztepe'den bakıldığında şehrin ancak bir bölümü toz bulutundan fark edilebilindi.

Toz bulutundan dolayı cami minareleri de uzaktan zor fark edilebildi.

Güneydoğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere Şanlıurfa, Mardin çevreleri, Doğu Anadolu bölgesi geneli Malatya çevreleri ve Doğu Karadenizin iç kesimlerinde etkili olan toz bulutu ile ilgili vatandaşları da uyaran yetkililer, "Bu durumda yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı düşük görüş mesafesi, çamur şeklinde yağış ve hava kalitesinin düşmesi şeklinde. Bu durumda çocukların ve yaşlıların, özellikle de astım hastası olanların dikkat etmesi gerekir. Bugün yoğun olması beklenen toz bulutunun Cuma günü etkisini kaybetmesi bekleniyor.” dediler.

FOTOĞRAFLAR: Üstte Şehirgösteren mevkiinden Malatya.. Altta Karakavak'tan Malatya girişi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız