SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toz Esrardan 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:47
Toz Esrardan 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da yaklaşık 125 kilo toz esrar maddesinin yakalanması olayı ile ilgili olarak 2 şüpheli tutuklandı. 
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan bir çalışma sonucunda Van’dan İstanbul’a götürülmek istenen 124 kilo 812 gram toz esrar maddesi, taşındığı otomobilin içindeki güneş enerjisi deposunda narkotik köpeğinin koku alması ile ele geçirilmişti. Otomobil de 10 gram ağırlığında ise Afyon sakızı ele geçirilmişti.
 
Olayla ilgili olarak gözaltın alınan F.Ç. ve A.B. adlı şüpheliler, sorgularının ardından çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldular.
 
8.5 KİLO ESRAR..
Malatya'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmada da, 8 kilo 450 gram kubar esrar ele geçirildi. 
     
Alınan bilgiye göre, Battalgazi İlçe Jandarma ekipleri, Diyarbakır-Ankara seferini yapan Güney Ekspres treninde arama yaptı. 
     
Trenle yolculuk yapan Z.T'nin çantasında piyasa değeri yaklaşık 10 bin lira olan 8 kilo 450 gram kubar esrar ele geçirildi. 
     
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 
 
KAÇAK SİGARA VE SİLAH..
Malatya'da polisin yaptığı çalışma neticesinde 10 bin 620 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
     
Alınan bilgiye göre, gümrük kaçağı sigaraların satışına yönelik çalışma yürüten Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde üç farklı adreste arama yaptı. 
     
Aramalarda toplam 10 bin 620 paket kaçak sigara ele geçiren polis, 6 kişi hakkında işlem yaptı. 
 
Bu arada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi görevlileri, H.M.B. adlı şahsın otosunda yaptığı aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile 13 mermi bularak, şahsı gözaltına aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız