SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toz Ol

0
Güncellendi - 2016-09-09 00:46:58
Toz Ol
A- A+ PAYLAŞ

Hong Kong'lu dedektif Bennie Chan (Jackie Chan), zamanında ortağını öldürmüş olan Victor Wong'u uzun yıllardır adeta saplantılı bir biçimde yakalamanın yollarını aramaktadır. Günün birinde Chan'in yeğeni Bai Shu (Bingbing Fan), Wong mafyasıyla başını derde sokunca ona yardım edebilecek tek kişiyi, çok önemli bir cinayetin tek tanığı olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ı (Johnny Knoxville) bulur. Birbirinden tamamen zıt karakterdeki bu ikili, Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan zorlu ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.

Vizyon Tarihi: 09 Eylül 2016

Yapımı : 2016 - HongKong , Çin , ABD

Tür : Aksiyon , Komedi

Süre: 107 Dak.

Yönetmen : Renny Harlin

Oyuncular : Jackie Chan , Johnny Knoxville , Bingbing Fan , Eric Tsang , Eve Torres

Senaryo : Jackie Chan , Brian Gatewood , Jay Longino , Alessandro Tanaka

Yapımcı : Jackie Chan , David Gerson

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız