SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TP Divan Toplantısı Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Malatya İl Teşkilatı genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı.

Grand Aksaç Oteli Salonu'nda düzenlenen genişletilmiş il divan toplantısına, TP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, TP MKYK Gürcan Günay, parti disiplin kurulu üyeleri Yaşar Kılıç ve Süleyman Şenol, TP Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan TP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, Türkiye Partisi olarak, işsizliğe çare bulup, insanların refahını yükseltmek için yola çıktıklarını belirtip, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini ileri sürdü. İktidarın terörü önleyemediğini söyleyen Sarı, bu konuda iktidarı beceriksizlikle suçladı. "Terörü ancak devlet politikası ile çözebilirsiniz" diyen Sarı, "Ama devletin kurumları arasında sorun varsa, terör sorununu çözemezsiniz" şeklinde konuştu.

12 Eylül'de yapılacak olan referandumda evet oyu kullanacaklarını dile getiren Sarı, "Bu Anayasa paketinde eksikler var. Ancak, ülkenin refahı için bu Anayasa paketi için evet oyu kullanacağız" ifadelierini kullandı. Türkiye Parti'nin iktidara gelmesi durumunda, Anayasa'yı tam paket olarak uygulayacaklarını söyleyen Sarı, tarım ve hayvancılık sorunlarına da temas etti. "Bingöl'de valilik yaptım. Bu yöreleri bilirim. Bingöl'ün dağları şu an bomboş. Hayvancılık ölü duruma getirildi. Böyle olunca da et ithalatına başlanıldı. Eğer hayvancılığı geliştirirseniz, et ithalatına gerek kalmaz" dedi.

İşsizlik sorununa da temas eden Sarı, birçok üniversite mezununun iş bulamadığını ifade edip, "Üniversite mezunu öyle hale geldi ki, ne iş olsa yaparım. Yeter ki iş olsun diyor. Bu gençlerimize iş bulmalıyız" ifadelerini kullandı.

Dış politika konularına da değinen Sarı, İsrail'le yaşanan gerginlik konusunda ise şunları söyledi:

"İsrail ile sorun yaşadık. Uluslar arası sularda insanlarımız şehit edildi. Yaralandı, sorgulandı. Biz ne yaptık? Sadece büyükelçimizi geri çektik. Yunanistan bizden önce çekti. Madem öyle, İsrail'e limanlarımızı, hava sahamızı kapatalım. Bu yaptırımları uygulayalım."
TP Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç ise, "Okyanus ötesinden emir almayan, arkasında yabancı sermaye ve holdingler olmayan liderimiz Abdullatif Şener'in çizdiği yolda ilerliyoruz" dedi. Türkiye'de 76 il'de teşkilatlandıklarını söyleyen Yusuf Aksaç, partilerine teveccühün günden güne arttığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız