SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TP'de Toptan İstifa

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi (TP) Malatya İl Teşkilatı istifa etti.

Aksaç Otel'de düzenlenen basın toplantısıyla TP'den istifa ettiklerini açıklayan eski il başkanı Yusuf Aksaç, en kısa zamanda bir partide yer alacaklarını kaydetti.

Aksaç, istifa gerekçelerini dünyadaki gelişmeler, değişen ve özlenen bir Türkiye hayali olarak açıklarken, "Türkiye'nin daha çok kenetlenmeye ve birleşmeye ihtiyaç duyduğu dönemde parçalayıcı değil, birleştirici olmamız ve ülke çıkarları doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Türkiye'nin dünyanın gözünde ivme kazandığı, model ülke olduğu, dünyada ekonomisi büyüyen dördüncü ülke olduğu, Ortadoğu'ya ve İslam ülkelerine örnek olduğu, artık dünyada söz sahibi olduğu bu dönemde, bu istifa ile
katkı sağlayacağımızı umut ediyoruz. Her ne kadar Türkiye Partisi'nin en başarılı teşkilatı olsak da bu başarımızı ilerki zamanlarda farklı zeminlerde kullanabiliriz" dedi.

En kısa zmanda başka bir partide yer alacaklarını kaydeden Aksaç, "Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener'in istifamızdan haberi yok. Benim ve teşkilatım için ülke menfaati ön plandadır. Ülkemizin menfaati doğrultusunda hareket edeceğiz. Türkiye'nin yakaladığı yükselişte, ülkemizin ayağına bağ değil, yükselişinde arkasında dağ olamaya çalışacağız. Umarım bu yolda kadem, bu çatıda tuğla oluruz'' diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız