SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzon Malatyalılar Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Trabzon'daki Malatyalılar, KTÜ Sahil Tesisleri'nde gerçekleştirilen 3. Geleneksel Trabzon Malatyalılar Gecesi'nde biraraya geldiler.

İlgi gören geceyle ilgili olarak Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği Trabzon Temsilciliği'nden şu açıklama yapıldı:

"31 Mayıs 2009 Pazar Günü KTÜ Sahil tesislerinde gerçekleştirilen 3. Geleneksel Trabzon Malatyalılar Gecesinin düzenlenmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyip, gecemize katılarak bizi onurlandıran Halk Bankası AŞ Malatya Merkez Şube Müdürü Yaşar KUTLU’ya, KTÜ Türk Dili Bölümü öğretim üyesi Okt. Adem KILIÇOĞLU’na, KTÜ Türk Dili Bölümü öğretim üyesi Okt. Yılmaz İNCE’ye, Maçka Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet KARTAL’a ve özel işleri sebebiyle gecemize katılamayan KTÜ Özel Eğitimler Bölümü; Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Mehmet PALANCI’ya, Darende İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı ÜNVER’e, Kasımpaşa Askeri Hastanesi Baştabibi Kurmay Albay Şerafettin ÖZER’e, Malatya Valisi Halil İbrahim DAŞÖZ’e ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR’a teşekkür ederiz.

Gecenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen arkadaşlarımız Miraç ERGÖǒe, M.Burak KUTLU’ya, Zekeriya ÇELEBİ’ye, Mehmet BALAMAN’a, Berkay BAŞER’e, Buğra KAĞIZMANLI’ya, Uğur AYDOĞAN’a, Tuğçe AYDIN’a, Burkay TAŞCI’ya, Eyüp ATABAY’a, Fadime KAPUDERE’ye, Melih YILMAZ’a Gamze İLHAN’a ve Mustafa ÜLKER’e hizmetlerinden dolayı minnettarlığımızı sunarız.

3. Geleneksel Trabzon Malatyalılar Gecesinde sunuculuk görevlerini üstlenen Zümrüt ORMAN ve Mustafa KAYIŞ’a, müzikleriyle bizi coşturan öğrenci arkadaşlarımız, Ali Emre MALÇOK, İhsan MEHTAP’a ve İstanbul’dan bizleri kırmayıp gelen Malatyalı Türkücü Gürkan TAN’a ve KTÜ Sahil Tesisi çalışanlarına teşekkürü bir borç biliriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız