SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trabzon'a Galibiyet İçin Gideceğiz"

0
Güncellendi - 2019-04-17 16:55:17
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Bülent Cevahir, Trabzonspor deplasmanına 3 puan için gideceklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Cevahir, Aytemiz Alanyaspor maçının çok farklı bitebileceğini ancak sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldıklarını ifade etti.

Cevahir, Aytemiz Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçtikten sonra net pozisyonlar yakaladıklarını anımsatarak, "Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik, maç çok farklı boyutlara gidebilirdi ama değerlendiremedik. Değerlendiremediğimiz süre boyunca da rakibimizin direnci arttı. İkinci golü bulabilseydik, maç çok farklı bitebilirdi. Bu maç geride kaldı, Trabzonspor deplasmanına gideceğiz. Burada kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Asıl hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupasını kazanarak, Avrupa'ya gitmek olduğunu dile getiren Cevahir, şunları söyledi: "Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçı var. Kupayı gerçekten çok istiyoruz. Ligi en iyi derecede bitirmeye çalışacağız, asıl hedefimiz bence kupayı almak. Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu bu. İki maçımız kaldı. Burada Galatasaray'ı yenip, finalde de rakibimizi bekleyeceğiz. Finalde de galip geldiğimizde Avrupa'ya direkt gidiyoruz. Amacımız bu, inşallah bu şehre kupayı getiririz."

Cevahir, 'Erkan Kaş ile forma rekabeti var, kendini tam olarak bulabildin mi?' sorusuna, "Burada tanıdığım arkadaşlarımda vardı. Uyum süreci çok zorlu geçmedi. Herkes bana sıcakkanlı davrandı. Erkan ile aramız iyi, onunla da bir sıkıntı yok. Hocamız kime şans verirse sahaya çıkıp elinden geleni yapıyor. Bende, Erkan'da öyle, takıma faydalı olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" cevabını verdi.

Trabzonspor deplasmanına 3 puan için gideceklerini ifade eden Cevahir, "Puan farkı inanılmaz yakınlaştı. İkinci yarı 10 takım birden düşme hattında bulunuyor. Lig, ikinci yarı çok daha farklı oluyor. Çok daha zorlaşıyor. O yüzden maçlarımız daha zor. Trabzon'a da galibiyet için gideceğiz. İnşallah orada 3 puanı alırız" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Çok komik olmuş! herhalde fırından ekmek almaya gidecekti.yanlışlıkla puan almaya gidiyoruz dedi.Bunlar taraftarın aklıyla alay ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    4 gol yemeden gelmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Bülent kardeş çok yüksekten attın.Evinde doğru dürüst maç kazanmadın.Trabzonda trabzonu yenmek.Gerçekler hayallerle güzel olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan44 (5 yıl önce)
    sabah sabah hıc gulecegim yoktu trabzona galibiyet ıcın gıdıyorlarmıs sen once evinde 10 kısı kalmıs rakiplerinı yende trabzon galibiyetını sonra hayal edersınız umut tacırleri
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan44 senin 10 kişi kalmış dediğin takım trabzon spora evinde 2 gol atarak galip geldi , biraz bilinçli yorum yapın boş laf yapmayın burda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Hayal kırıklığı olmasın sonunda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Nasıl olacak o galibiyet. Bayağıdır deplasmanda puan alınamadı.Yazık. 3 yemeden gelin bari. Averaj bozulmasın. İlk yarıyı mumla arıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla