SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzon'da Atamadık, Attılar Ve

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, bir önceki hafta Galatasaray karşısında sergilenen etkili futbolunun da yarattığı beklenti ve mutlak puan umuduyla gittiği Trabzon deplasmanında, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın "klasik oyun anlayışı" doğrultusunda mücadele ederken, rakibin 87. dakikada gelen golüne engel olamadı ve 1-0 yenildi. Özellikle ikinci yarıda, Malatyaspor'un beraberlik üzerine kurulu defansif oyun anlayışı, Trabzonspor'u sahada üstün duruma getirdi ve ev sahibi takım birçok gol pozisyonu buldu, son dakikalarda elde ettiği bir fırsatı da gole çevirerek, 3 puanı aldı. Bu arada, PAF takımlar maçını ise Malatyaspor 1-0 kazandı.

STAD: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Ercan Bayık, (4.hakem Özgüç Türkalp)

TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun, Stepanov, Fatih Akyel, Celalettin, Hüseyin, Hasan Üçüncü (Ergin dk. 82), Yattara (Adem dk. 90), Adrian Djokaj (Ali Güzeldal dk. 73), Szymkowiak, Fatih Tekke

YEDEKLER: Ahmet Şahin, Adem, Ali Güzeldal, Ferhat, Ergin, Ufukhan, Ömer Rıza

MALATYASPOR: Fevzi, Ömer Erdoğan, Emrah Eren, Mert, Volkan Bekiroğlu (Hakan Aslantaş dk. 72), Evren, Tomas Michalek, Bilal (Senkerik dk. 57), Johanson (Hakan Söyler dk. 63), Toth, Jiri Masek

YEDEKLER: Bora, Mustafa Özkan, Senkerik, Homola, Hakan Aslantaş, Hakan Söyler, Serkan Bensol

SARI KARTLAR: Evren, Volkan (Malatyaspor), Fatih (Trabzonspor)

İLK YARI..
9. dakikada Fatih Tekke'nin ceza sahası içinde plase vuruşunu kaleci Fevzi, son anda üstten kornere çeldi.

12. dakikada topla cezaalanında buluşan Bilal, bir anda 2 futbolcuyu oyundan düşürdü, ancak topu kontrol etmekte güçlük çekince, Hasan Üçüncü tehlikeyi uzaklaştırdı.

20. dakikada Yattara'nın sağ kanattan kullandığı kornerde ceza sahasında Fatih Tekke'nin kafa vuruşunda top kaleci Fevzi'de kaldı.

25. dakikada Tayfun'un hatasında topu kapan Michalek, ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Tolga, topu kontrol etti.

43. dakikada Evren'in kullandığı serbest atıştan gelen topu Ömer aşırdı, Masek kafayı vurdu. İyi yer tutan Trabzon kalecisi topu almayı başardı.

İlk Yarı 0-0 kapandı.

İKİNCİ YARI..
48. dakikada Bilal'ın çok uygun pozisyondaki vuruşunda top auta çıktı.

52. dakikada Szymkowiak kalenin ağzında vurdu, defansa çarpan top korner. Gelen topu bu kez Fatih kaleye göndermek istedi Fevzi, müdahale etti kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

60. dakikada İbrahim Yattara'nın yerden pasında Fatih Tekke'nin sert şutunu kaleci Fevzi ayakları ile yatarak önledi.

81. dakikada Malatyaspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. Hakan Söyler’in ortasında Masek hamle yaptı, kafayı vurmadan önce topu tokatlayan Tolga golü önledi.

83. dakikada Michalek Masek’i topla buluşturdu. Bu oyuncu uygun durumda olmasına karşın ceza alanı dışından kötü vurunca Tolga topa sahip oldu.

85. dakikada Malatyaspor maçı çevirebileceği bir pozisyondan sonuç alamadı. Ceza alanı dışında topla buluşan Hakan Söyler sert vurdu, pozisyonu dikkatle izleyen Tolga son anda tokatla topu kornere atıp gole izin vermedi.

87. dakikada Ergin, Ali Güzeldal paslaşmasında topla birlikte ceza sahasına giren Ali Güzeldal'ın şık plasesinde top kaleci Fevzi'nin solundan direğe çarparak ağlarla buluştu. 1-0

Karşılaşma bu sonuçla bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız