SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzon'da Doğan'ın Zor Günleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, geçtiğimiz sezon kötü gidiş üzerine, ligin bitimine 10 hafta kala yollarını ayırdığı ve halen Trabzonspor'da görev yapan Teknik Direktör Ziya Doğan, son 30 yılın en kötü ilk 14 haftasını yaşayan takımında zor günler yaşıyor.

Doğan'ın Trabzonspor'da son olarak kadro dışı bıraktığı futbolcu Fatih Akyel, hocasını eleştirirken, bu konu Vatan Gazetesi'nde "Yüksek Gerilim" başlığıyla yayınlandı.

Gazetenin haberi şöyle:

..Trabzonspor’da neler oluyor neler? Sivas maçının kadrosuna alınmayan Fatih Akyel krizi iyice büyüdü. Teknik direktör Ziya Doğan Lig TV’nin canlı yayınında Fatih Akyel için şunları söyledi: “Fatih geçen hafta salı akşam idmana katılmadı. İstanbul’dan ne zaman döndüğünü öğrendik. Ne zaman geldiğini Fatih’in ağzından öğrenmek istedim. Sordum; ‘Dün akşam geldim’ dedi. ‘Yalan söylüyorsun, bu sabah geldin, koltuk numaran da buydu. İkinci kaptansın sorumlu davranman gerekir’ dedim. Bu nedenle ceza verdik ve Sivas’a götürmedik. Futbolcular hâlâ benim mantalitemi anlamadı. Yabancılar, el üstünde tutuluyor ama menajerlerin ‘Sorun yarat seni satsınlar’ diye oyununa geliyor. Ama sorun yaratan isimler kesinlikle satılmayacak. Suç yerel medyaya asılsız haber verenlerde.

‘BIKTIM BUNLARDAN’
Yaşadıklarına ‘Yetti artık’ diyen Fatih Akyel ise Ziya Doğan’ın yasaklarına isyan ederek şunları söyledi: “Ben ya da diğer arkadaşlarım halkın içine neden çıkmayalım. ‘Şehre çarşıya inmeyeceksin’ diye yasak mı olur? O yasak bu yasak, burası hapishane mi, böyle nasıl disiplin sağlanır. Ben artık sıkıldım bıktım Ziya Hoca’nın bu yasaklarından. Kendisine de söyledim. Bir yere kadar. Her gol yenildiğinde bana bağırıp çağırıyor. Yahu golü ben mi yiyorum bir tek. Sivas maçında ben oynamadım ama takım yenildi. Ne olacak şimdi. Tutturmuş ‘takımda konsantrasyon eksikliği var’ diyor. Eeee bu takım Beşiktaş, G.Saray maçlarını kazanırken konsantrasyon sorunu yoktu da şimdi mi ortaya çıktı. Neden herkes kendine bakmıyor. Ben buradan ayrılmak istemiyorum. Bana tebliğ edilmiş bir ceza yok. Yönetimle konuşacağım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız