SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzon'da EYMS Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2017-10-16 22:16:33
Trabzon'da EYMS Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor ligin 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına Altyapı Koordinatörü İhsan Derelioğlu yönetiminde başladı.

Trabzon'da oynanan karşılaşmada Akhisar Belediyespor'a karşı alınan 6-1'lik yenilgi üzerine Teknik Direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından bordo-mavililer Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Altyapı Koordinatörü İhsan Derelioğlu yönetiminde başladı.

Antrenmanda Akhisarspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon, diğer futbolcular ise ısınmanın ardından dar alanda çift kale maç yaptı.

ERSUN YANAL DÖNEMİ SONA ERDİ..

Trabzonspor’da bir Ersun Yanal dönemi daha sonra erdi. Bordo-mavili takımdaki kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen teknik direktör Ersun Yanal, 3. kez takımdan gönderildi.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor yönetiminin yeniden yapılanma planlamasıyla takımı emanet ettiği, bu sezon da şampiyonluk parolasıyla yola çıktığı teknik direktör Ersun Yanal, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından 3. kez göreve geldiği bordo-mavili takımdan bir kez daha gönderildi.

Trabzonspor’un, şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda Süper Lig'in ilk 8 haftalık bölümünde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 9 puanda kaldı. Bordo-mavili takımın ligin hemen başında lider ile arasındaki puan farkını 13’e çıkarması da krediyi tüketti.

İlk dönemi

İlk olarak 2007-2008 sezonun 11. haftasındaki Osmanlıspor (Ankaraspor) maçıyla göreve başlayan Ersun Yanal yönetimindeki bordo-mavili takım, sezon sonuna kadar oynanan 24 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak 36 puan topladı ve 1.50 puan ortalaması tutturmuştu.

Trabzonspor, 2008-2009 sezonunun 29. haftasına kadar görevde kalan Ersun Yanal ile 15 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle 53 puan toplayıp 1.83 puan ortalaması elde etti. Söz konusu sezonda zirve mücadelesi veren Trabzonspor ligin bitimine 5 hafta kala deplasmanda Sivasspor’a 3-0 mağlup olmasıyla dönemin başkanı Sadri Şener, Ersun Yanal’ı gönderme kararı aldı.

İkinci dönemi

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in takımdan ayrılmasının ardından 2014-2015 sezonunun 10. haftasındaki Galatasaray maçı öncesi ikinci kez göreve gelen Yanal, sezon sonuna kadar 25 hafta görevde kalarak sezonu tamamlamıştı. Karadeniz ekibi, Yanal’ın bu döneminde 25 lig maçında 13 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle 45 puan topladı ve 1.80 puan ortalamasıyla sezonu tamamladı. Dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise Ersun Yanal ile yola devam etmeyip 2015-16 sezonuna teknik direktör Shota Arveladze ile başladı.

En kötü dönemi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçtiğimiz sezon başından beri bordo-mavili takımın başında bulunuyordu. Yeniden yapılanma planlamasıyla, yönetimin takımı emanet ettiği deneyimli teknik adam, transferden, kulüp içi yapılanmaya kadar birçok alanda etkili oldu. Yanal’ın bu etkisi ise saha sonuçlarına yansımadı. 2016-2017 sezonunda takımın temellerini atan ve bir sezonu ilk kez Trabzonspor’da tamamlayan tecrübeli teknik adam, 34 lig maçında 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde ederek 51 puan ile ligi 6. sırada tamamladı ve 1.52 puan ortalaması yakaladı.

Bu sezon ise deneyimli teknik direktör, 8 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. 9 puan toplayan Karadeniz takımında Yanal, bu dönemde ise 1.13’luk ortalama ile en kötü dönemini yaşadı. Söz konusu dönemde bordo-mavili takım tarihinin en kötü mağlubiyetlerini aldığı dönemi yaşarken en çok gol yediği dönemi de yaşadı. Alınan istikrarsız sonuçların ardından Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını 3 kez ayırmak zorunda kaldı.

Trabzon, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    İnşallah Trabzonun kötü gidişi devam eder de biz de puanları alırız.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Hocasızken yendik yendik. Yoksa işimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla