SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzon'da Fatih ve Gökdeniz'in Araçlarına Kurşun

A- A+ PAYLAŞ

TRABZONSPOR'un kaptanı Milli futbolcu Fatih Tekke ile eşinin otomobili kurşun yağmuruna tutuldu.

Olay saat 01.10 sıralarında, Kaptan Fatih Tekke'nin oturduğu Beşirli Mahallesi Orkide Apartmanı önünde meydana geldi. Binanın girişi önünde arka arkaya duran kaptan Fatih Tekke'nin 34 PEK 80 plakalı Mercedes marka ve eşinin 06 FT 610 plakalı Kia Seranto marka araçları Sahil Caddesi'nden kurşun yağmuruna tutuldu. Araçlara 10 kurşun isabet etti. Olay yerin gelen polisler her iki araçta da 5'er kurşun deliği tesbit etti. Araçlara bir otomobilden ateş edildiği ihtimali üzerinde duran polis soruşturma başlattı. Kaptan Fatih'in olayla ilgili olarak bugün saat 10.00'da bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi.

BİR SALDIRI DA GÖKDENİZ'E

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz’in eşinin otomobiliyle işyerine silahla ateş edildi.
Alınan bilgiye göre, 1 No’lu Beşirli Mahallesi Rüzgarlı Bahçe Sokak Çankaya Apartmanı önünde park halinde bulunan Gökdeniz Karadeniz’in eşine ait 61 EH 226 plakalı otomobil ile Gazipaşa Caddesi’ndeki giyim mağazasına kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce tabancayla ateş edildi. Otomobile 5, mağazanın camlarına ise 2 kurşun isabet etti.
Güvenlik güçlerinin, olayı, sabah saatlerinde Trabzonspor’un kaptanı Fatih Tekke ile eşinin araçlarına silahlı saldırıda bulunan kişilerin gerçekleştirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu, olayla ilgili incelemelerin sürdürüldüğü bildirildi. Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek, Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke ve eşlerinin müracaatlarını aldıklarını belirterek, "Olayların nedenine ilişkin araştırmalarımız sürüyor. Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu.
Gökdeniz, Fatih ve eşlerinin faillerle ilgili bir bilgi verip vermediğini şu aşamada bilmiyorum" diye konuştu.

GÖZDAĞI MI VERDİLER?

Gökdeniz'in adı iddiaa skandalına karışırken Fatih Tekke'nin de takımda olup bitenlerden bilgi sahibi olduğu öne sürülüyor.
17 aralık 2005'te Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması için İstanbul'a gelen Tekke, Atatürk Havalimanı'nda silahıyla kameralara yakalanmıştı. Havalimanından silahını teslim masasından alan Fatih Tekke, bir gazetecinin 'tehdit mi alıyorsunuz?' sorusuna "Hayır. Bizi kim tehdit edebilir?" yanıtını vermişti.

TRABZONSPOR'DAN "GEÇMİŞ OLSUN"...

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile bazı yöneticiler, Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’i evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Trabzonspor’un kaptanı Fatih Tekke ve eşinin otomobilleri ile Gökdeniz Karadeniz’in eşi Serra Karadeniz’in otomobili ve işyerine yönelik silahlı saldırı olaylarının ardından Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Zekayi Fırat Dülger, Genel Sayman Emin Kahraman, Fatih Tekke ve Gökdeniz’i evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, üzücü bir olay yaşadıklarını belirterek, "Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Olayın en kısa zamanda aydınlatılıp, faillerin yakalanacağına inanıyoruz" dedi.
Daha sonra, Fatih Tekke kendisini ziyarete gelen Trabzonspor ikinci kaptanı Hüseyin Çimşir ile evden ayrıldı. Fatih Tekke, evinin çıkışında basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini kaydetti.
Fatih Tekke, daha sonra Hüseyin Çimşir ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti.
Bu arada, Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek, öğlen saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giderek, Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’le görüşeceği bildirildi.

TRABZONSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, futbolda kurşunlar ile kavganın yerinin olmadığını söyledi.
Özal, yaptığı açıklamada, sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu ifade ederek, "Sporda şiddetin yeri yoktur. Futbol yeşil sahalarda oynanır ve o heyecan orada yaşanır" dedi.
Futbolda ve sporda her türlü şiddete karşı olduklarını kaydeden Özal, "Futbolda kurşunlar ile kavganın yeri yoktur. O heyecan saha içerisinde yaşanır. Üzüntü ve sevinç orada kalır. Artık sporun bir eğlence olduğunu bilmemiz gerekir" diye kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız