SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Trabzon'da Üçüncü Olduk''

A- A+ PAYLAŞ

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Cemal Canlı, Başkan Yardımcısı Erol Ayhan ve sporcular ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkan Yardımcısı Erol Ayhan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Dernek çatısı altında futbol takımı olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Trabzon’da 7 takımın katıldığı bir turnuvaya katıldık. Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen 3 galibiyet, 3 mağlubiyet aldık. Bedensel Engellilerin bu spora biraz daha duyarlı olabilmeleri için Malatya’da tanıtımların yapılması gerekiyor. İnşallah ileride daha iyi olacağız” dedi.

Bedensel Engelli Sporcularımızın ziyaretinden dolayı fevkalade bahtiyarlık duyduğunu belirten Belediye Başkanı Cemal Akın; “Çatışmalar nedeniyle engelli durumuna gelen kardeşlerimizin azimlerini ellerinden bırakmadan, tekrar kendilerini yenileyerek, hem kendilerine hem de topluma fayda üretme noktasında bu çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.

Sizlerin bu faaliyetlerini gerek kamu kuruluşları, gerekse de sivil toplum örgütleri olarak tanıtır ve desteklersek, aynı durumda olan arkadaşlarımızın bir araya gelip yeniden hayata sarılmalarına da vesile olacağız. Bu gayretleri ellerinden bırakmayan kardeşlerimizi tebrik ediyor, bütün kurum ve kuruluşları bu konuda destek ve yardım etmeye davet ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız