SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzonspor Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2017-10-21 02:05:25
Trabzonspor Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 9. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Malatya'ya geldi.

Bordo-mavili kafileyi, Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile geldiği Malatya'da bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Kaleci Onur Kıvrak ve golcü Burak Yılmaz’dan imza alan taraftarlar, takımın yeni Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a ise özel ilgi gösterdiler.

Çalımbay, sakatlığı süren Kucka ve 4. kaleci Arda dışında tüm oyuncuları Malatya'ya getirirken, Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki on birin ise, Onur, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas, Okay, Onazi, Sosa, Yusuf Yazıcı, Olcay (Castillo), Burak Yılmaz’dan oluşmasının beklendiği öğrenildi.

Süper Lig’in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Kucka Okay, Olcay, Mas, ve Burak Yılmaz sarı kart sınırında bulunuyor. Ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor'da ise orta saha oyuncuları Aytaç Kara ve Godzon Azubuike sakatlıklarından dolayı yarınki maçta forma giyemeyecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız