SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trafiği de Rahatlatacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:38:21
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı süren Doğu Garajı'nda incelemelerde bulundu. 
 
Doğu Garajı'nın kaba inşaat kısmının büyük oranda yapıldığını söyleyen Başkan Çakır,  “Malatya’nın doğu bölgesinde bulunan ilçe ve beldelerden gelen araçların ihtiyacını karşılayacak olan Doğu Garajı’nın kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı. Garajın hizmete girmesiyle birlikte merkezdeki trafik yoğunluğunda da azalma olacaktır.” ifadelerini kullandı. 
 
39 işyerinin bulunacağı garajın, 6 bin metrekaralik alanının olduğunu sözlerine ekleyen Çakır, ” Bu yıl içerisinde bitirmeyi planladığımız Doğu Garajı, Çevre yolu altında bulunan Şehit Fevzi Mahallemizin bulunduğu alanın da gelişmesine katkı sağlayacaktır. Selçuklu Mahallesi ile Şehit Fevzi Mahallesini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan evlerin kamulaştırılarak açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde garajın bitimi ile birlikte yol yapım çalışmalarımızı da tamamlamış olacağız” diye konuştu. 
 
Projenin bitmesi ile trafiğinde rahatlayacağını söyleyen Başkan Çakır, “Doğu Garajı büyük bir ihtiyaçtı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bu ihtiyaç giderilmiş olacak. Doğu bölgemizden gelen araçlar şehir merkezinde değişik bölgelerde faaliyet gösterdiği için trafik sıkışıklığına neden oluyorlardı. Garajın hizmete girmesiyle birlikte trafikte yaşanan sıkışıklık önemli ölçüde ortadan kalkmış olacaktır” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız