SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Trafiği Rahatlatacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Halfettin Mahallesi'nin kent merkezinde bir mahalle olduğunu, trafik sorununun çevre yolu alt geçitlerinin yapılmasıyla çözüleceğini söyledi.

Çakır'ın Halfettin Mahallesi'ne yaptığı ziyarete ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Halk günlerini mahallelerde yapmaya devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Halfettin Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

6 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen halk gününe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri, Halfettin Mahalle Muhtarı Erdal Yağlıcı ile mahalle sakinleri katıldı.

Mahallelerinde yaşanan sorunlarla ilgili istişare edeceklerini belirten Halfettin Mahalle Muhtarı Erdal Yağlıcı, “Sorunların yerinde görülmesi adına düzenlenen bu toplantılar bizleri mutlu ediyor. Bu toplantıda da mahallemizin sorunlarını konuşup, tartışacağız. Bizlere gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Halk günlerini mahallelerde yapmanın önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sorunları yerinde tespit edebilmek, vatandaşları dinlemek, vatandaşın yapılmasını istediği çalışmalarla ilgili istişare etmek amacıyla halk günlerini mahallelere taşıdıklarını söyledi.

Başkan Çakır, “Arkadaşlarımızla birlikte buradaki eksiklikleri dikkate alarak planlamalar yapacağız. Halfettin Mahallesi Malatya’nın tam merkezinde kalan bir mahallemiz. Özellikle trafik sorununun yaşandığı bu mahallemizde çevre yolu alt geçitlerinin yapılmasıyla trafik daha da rahatlayacak” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ayrıca mahalle esnaflarını da ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız