SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trafiği Rahatlatacak Çalışma Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-16 21:04:00
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Salköprü ve Çavuşoğlu Mahalleleri ile Yeni Sanayi Bölgesinde devam eden yol açma, genişletme ve kilit taşı çalışmalarını inceledi.

İnceleme gezisine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Mehmet Çınar, Muammer Zafer, Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ve mahalle muhtarları katıldı.

POLAT, “İLÇEMİZ YENİ YATIRIM VE HİZMERLERLE CİDDİ BİR DEĞİŞİM İÇİNDE”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “82 mahallesi ve 300 bini aşan nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan ilçemizde yaptığımız çalışmalarla nitelikli yaşam seviyesini yükseltiyoruz” diye konuştu.

Yeşilyurt’un en ücra noktasına kadar insan odaklı hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Yeşilyurt İlçemiz hizmetlerin en güzeline layıktır, modern ve yaşam seviyesi yüksek bir ilçe olma hedefiyle gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizde büyük bir değişim ve dönüşümün altına imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın da yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz ve çalışma isteğimiz artıyor. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle ilçemizin tüm bölgelerine dokunuyoruz” şeklinde konuştu.

İlçedeki sosyal yaşam seviyesini yükseltecek, vatandaşların ve esnafların gündelik yaşamlarını kolaylaştıracak yatırımlara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Havaların ısınmasıyla birlikte 2017 yılı planlamalarında yer alan yol açma, genişletme, kaldırım yenileme, alt ve üst yapı çalışmalarımıza hız verdik.  Salköprü ve Çavuşoğlu mahallerimizde ekiplerimiz yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Sokak ve caddelerdeki kaldırımlar kilit taşı uygulamasıyla yenilenirken, ara sokaklardaki yolların bakımları titizlikle sürdürülüyor. Salköprü ile Çavuşoğlu mahallelerimiz kalıcı hizmetlerimizle daha güzel bir görüntüye sahip olacak” dedi.

POLAT, “ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Çavuşoğlu Mahallesi ile Sanayi Bölgesi arasındaki imar yolunun açılması için gerekli çalışmalara başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Polat, “İlçemizdeki yerleşim alanları başta olmak üzere sanayi bölgelerindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve gündelik yaşamı kolaylaştırmak için alternatif yol güzergâhları oluşturmaya özen gösteriyoruz. Köy Garajımızın bu bölgeye taşınmasından dolayı buradaki araç ve yaya trafiği yoğunlaşacak, bizlerde gerekli önlemleri alıyoruz. Sanayi Bölgemiz ile Boztepe Caddemiz arasında bulunan, yatay ve dikey trafik akışının sağlanmasına imkân tanıyacak imar yolu çalışması yapıyoruz. Kavşak haline dönüşecek bu yolumuzun açılması trafik akışını kısmen rahatlatacak” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • sedat gunduzbey (7 yıl önce)
    sayın yöneticiler başkanın bulundugu resimdeki mahalle akçalı sokak kaldırım döşeyen çalışanların çavuşuna söyledim apartmanın önündeki parke döşerken apartman girişini 2 metrelik alanı yapmadılar özel mülkiyete giriyormuş çok çirkin oldu kaldırım ne yapacagız diye sordum 2 metrelik alanı yaparım ama 600 liranızı alırım dedi bizde mecbur yaptırdık 600 lira para verdik bu firma yada teşeron ekip devletin malzemesiyle iş yapıp vatandaştan para alıyor makbuz yok belge yok neye istinaden para alıyor yetkililere ulaşamıyoruz bunun denetlenmesi lazım şikayetciyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Ne büyük şehir calisiyor ne battalgazi belediye ne yesilyurt belediye yollar bildigin savaştan cikmis bizim köyün yolu burdan güzel yaziklar olsun calisiyoruz demeyin muhtarlar belediye baskanlari maski alt yapi ne millet vekilleri hicbiri çalışmıyor. Elaziga bakin adiyamana bakin sivasa bakin biz büyük şehir olmuşuz ya neye yaramış yazıklar olsun nerde battalgazinin torunlari turgut özalın memleketine bakin inönünün memleketine bakin bu zamana kadar pembe tranbusun derdine düşün ağaçlara capıt baglayin satmadik yer birakmayin paralarla oynayin ondan sonra da olan alt tabakaya olsun bir de gidin de bunlarin oturdugu mahalleye semte bakin her sabah cöpcüsü yol yıkama araclari asfaltları o biçim mahalle pırıl pırıl çalışanı cok ama halkin mahallesi semti yok mu orasida malatya degil mi gidin ya kimi kandırıyorsunuz bu millet icin ne yaptiniz yediniz ictiniz sattiniz baska ne yaptiniz sahipsiz malatyam kim bu milletin hakkini yiyosa haram olsun bir an once tüm sokaklari asfalt yapilmali levhalar yerine takilmali kaldirimlar yapilmali yol cizgileri cekilmeli agaclar sulanmali trafik ışıklari onarilmali açıkçası guzel memleketimizi görmeliyiz.HERKES GÖREVINI YAPMALI UYUMAMALI
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Çerçi başkandan sonra çevreyolu altına bakan olmadı, siz güzel işler yapıyorsunuz, umarım hakettiği değeri vereceksiniz. fotoğrafta yoldaki çamurdan kaynaklı dikkatli yürümenin vermiş olduğu bir enteresanlık var gerçekten :- )
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Salköprü Mahallesindeki gelişi güze park sorununun çözülmesi gerekiyor. Kaldırım yapılıyor, araç sahipleri kaldırımı işgal ediyor. Kimse buna dur demiyor. Yayalar kaldırım yerine yolda yürüyor. Araçlar hem yolu hem kaldırımı işgal etmiş durumda. Böyle park edenlere gerekli cezalar verilse insanlar rahat eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirza (7 yıl önce)
    Adamlar kendi menfaatinin derdinde! Halk kimin umrunda ?...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    yolları bilmem ama şu sağdaki arkadaş kanatları açmış uçar birazdan. bizde liyakat sorunu var çevre ve şehircilik alanında uzman bulamazsınız. ahbap çavuş ilişkisi malatyaya son yıllarda kazandırılmış bir otopark yok. olanda lahmacuncu esenlik konularak küçültülmüş. kernek kavşağında trafiği tıkayan 50 m lik parke taşlarını söküp asfalt yapmamak. emeksiz yukarı ve aşağısı duraklarla tıkanması sağlanmış. sinyalizasyon dökülüyor. başkan yardımcıları daire başkanları müdürler gözü twiterda başkan twet atsada retwetlesek diye yazık bu necip millete yazık. rabbim akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (7 yıl önce)
    Yollarin halinden haberiniz yok galiba Allah sizi nasil biliyosa oyle yapsin hicbir hizmetinizi gormedik memleket kostebek yuvasina dondu butun yollar delik desik heryer yamalik dolu gecen sene yapilan yollar ve kaldirimlar neden sokuldu babanizin parasinimi harciyosunuz vicdansizlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (7 yıl önce)
    Eski garajların orayı çözmezlerse boş
    0
    0
    Yanıtla