SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik 22 Bin 606 Aracı Denetledi

0
Güncellendi - 2016-03-03 17:39:06
Trafik 22 Bin 606 Aracı Denetledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Malatya genelinde standart dışı veya kopya plaka denetimleri yapıldı. Denetimler kapsamında 22 bin 606 araç sürücüsü kontrol edildi.

Standart dışı veya kopya (ikiz) plakaların başta terör olayları olmak üzere korsan taşımacılık gibi birçok yasa dışı faaliyetlerde de kullanılabileceği dikkate alınarak, Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Malatya genelinde denetim yaptı.

Konuyla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinin çeşitli yerlerinde başta sahte veya standart dışı plaka, abart egzoz, cam filmi, emniyet kemeri olmak üzere durdurularak yapılan denetim faaliyetleri sonucunda 22 bin 606 araç sürücüsü kontrol edildi. Kontroller kapsamında eksiklikleri bulunan araç sürücülerine cezai işlem tatbik edilmiş, aracında standart dışı plaka bulunan orijinal plakası bulunmayan sürücülerin araçları ise 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 23. Maddesine istinaden trafikten men edilerek haklarında gerekli işlemler uygulanmıştır” denildi.

Açıklamanın devamında, trafik denetimlerine aralıksız bir şekilde devam edileceğini belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız