SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trafik Akışı Rahatlayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:47
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleriyle birlikte Malatya genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İlk olarak batı girişi yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Çakır, yapılan işlerin seyri hakkında bilgi alarak çeşitli talimatlar verdi. İstasyon Kavşağı’ndan başlayarak yapımı süren Yaşam ve Spor Merkezi önüne kadar çalışmaları denetleyen Başkan Çakır, Yaşam ve Spor Merkezi inşaatında da incelemelerde bulundu.

Batı girişinin iki tarafında da çalışmaları izleyen Başkan Çakır, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Başkan Çakır’a teşekkür ettiler.

Başkan Çakır, daha sonra yeni yapılan Doğu Garajı’nın ön tarafında çalışmaları devam eden Kuzey Kuşak Yolu bağlantı bölümü ve kavşak çalışmalarında incelemeler yaptı. Yol genişletme ve kaldırım düzenlemeleriyle birlikte çalışmalar tamamlandığında bölgedeki trafik akışının rahatlayacağı ifade edildi.

Şehir genelinde yapımı tamamlanarak 'prestij caddeye dönüşen' çeşitli bölgelerdeki yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Çakır, düzenleme çalışmalarının devam ettiği Sağlık Caddesi’ndeki yapım işlerini de yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız