SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Akışını Rahatlatmak İçin

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından yürütülen cadde ve sokaklardaki yenileme çalışmaları kapsamında,  Malatya Askerlik Şubesi önündeki bulanan ve Mehmet Buyruk Caddesi ile Hastane Caddesi'ne girişlerin sağlandığı kavşak yeniden düzenleniyor. 
 
Söz konuşu kavşakta zaman zaman trafik akışı açısından sıkıntıların yaşandığının belirtildiği açıklamada,  Askerlik Şubesi önündeki orta refüjün 10 metre geriye alındığı, 8 metre ebadında orta göbek konularak dönüşlerin daha düzenli hale getirildiği ifade edildi. 
 
Yapılan çalışlaları değerlendiren Belediye Başkanı Çakır,  “Atatürk caddesi ile Kanalboyu istikametinden gelerek doğuya dönüş yapan araçlar özellikle Mehmet Buyruk Caddesi’ne dönüşlerinde sıkıntı yaşıyorlardı.Bu noktada yaşanan sıkıntıları çözmek amacıyla başlattığımız yeni kavşak düzenleme çalışması büyük oranda tamamlandı. Kavşağın hizmete girmesiyle birlikte trafik akışı daha düzenli ve güvenli bir hale gelecektir” ifadelerini kullandı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız