SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Polisine Hem de Arkadan Çarptı!

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda bir otonun arkadan çarptığı ekip otosundaki Trafik Polisi hafif yaralanırken, araçlarda küçük çaplı hasar meydana geldi.

Kaza, Cuma gecesi Çevreyolu Hava Lojmanları Kavşağı’nda meydana geldi. C.T. adlı sürücü idaresindeki 23 LT 866 plakalı araç ile seyir halinde iken önünde seyretmekte olan polis memuru O.Ö. yönetimindeki 44 A 4180  plakalı trafik polisi ekip aracına arkadan çarptı. Kazada ekip aracındaki polis memuru O.Ö., başından aldığı darbe nedeniyle hafif şekilde yaralanınca kontrol amacıyla ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlarda ise hafif  maddi hasar oluştu.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • bulent (8 yıl önce)
    Ceza yazmayi bilen polisler bi öneri sunuyorlarmi acep....belediye tirafik uyusun..
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (8 yıl önce)
    Ben gördüm kazayı yan taraftaydım çok güldüm ama adam şaşkındı...
    0
    0
    Yanıtla
  • demet gül (8 yıl önce)
    bazıları trafik polisi değil malatya belediyesi zabıtaları bide bunlar çıktı başımıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (8 yıl önce)
    Trafik polisi, durur bakar seyreder sonrada çekip gider! Sahi bu trafik canavarlarına kim DUR! diyecek. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (8 yıl önce)
    Geçen gün motosiklet kazasında da yorum yapmıştım.Yineliyorum... Bu çevreyolu denilen yol sinyalizasyon sistemi değiişmezse bir gün Sayın başkan Çakır'ın aracına da çarparlar demedi demeyin.Fotoğrafta görüldüğü gibi Trafik ışıklarında meydana geliyor bütün kazalar neden aniden yanan yeşil ve kırmızı ışık 70 km hız ile ilerleyen araçların durmasına imkan vermiyor.Siz MALTYA HABER lütfen bu serzenişimizi ilgili mercilere iletin.Polis kardeşimize de geçmiş olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısınız.lojman kavsagı ıstasyon kavsagı tam bır rezıllık abidesi...bunu yapan muhendısını aklı basmıyor ucuz ve kotu kullanım yapılmış
    0
    0
    Yanıtla