SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Trafik Canavarı' Kim?!

A- A+ PAYLAŞ

Çarşamba günü akşam saatlerinde Çevreyolu'nun yapım ve onarım çalışmaları süren şeritlerinde yaşanan karmaşa, her iki yönündeki şeritlerde araçların karşılıklı olarak seyretmeleri ve her an kaza ihtimalini artırırken, manzara "trafik canavarı kim?" sorusunu akla getirdi.

Çevreyolu'nun Çöşnük ve Mişmiş Park kavşakları arasında bir süredir devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları dolayısıyla zaman zaman trafiğin aynı yönde değişik şeritlerde işletilmesi, yetersiz işaretleme yüzünden özellikle Çöşnük kavşağında birçok trafik kazasına yolaçarken, Çarşamba akşamı ortaya çıkan manzara daha vahimdi.

Çarşamba akşam saatlerinde, doğu- batı trafiğinin yanı sıra, Turgut Özal Tıp Merkezi ile Orduzu Pınarbaşı- Mişmiş Park nedeniyle trafiği hayli yoğun olan Çöşnük- Mişmiş Park kavşağı arasındaki yolun her iki yönünde de karşılıklı seyreden araç sürücüleri ve manzaraya tanık olanlar gördüklerine inanamadı. Her iki yönün şeritlerinde trafik karşılıklı olarak işlerken, sürücülerin dikkati muhtemel bir kazayı önlüyordu. Ancak, bu karmaşada bir de "denetimsizlik" nedeniyle yarışan motosikletlilerin de ayrı bir korku saldığı gözleniyordu. Bölge Trafik İstasyonu Müdürlüğü'nün de aynı yol üzerinde bulunması ve bu duruma epeyce bir süre müdahale edilmemesi şaşkınlığa yolaçtı.

Birçok vatandaş, gördükleri karmaşayı 155 Polis İmdat telefonunu arayarak yetkililere bildirdiler ve acilen önlem alınmasını istediler.

Karayolları'nın sorumsuzluğundan ve trafiğin de denetimsizliğinden kaynaklanan bu durumu görenler, olası bir kazanın sorumlusunun, "canavarının" sürücüler değil, bu yolları bazı filmlerde görüldüğü gibi, aynı yöndeki şeritlerde araçların karşılıklı hareket halinde olmasına yolaçanlar olduğunu bildirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız