SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Güvenliğine Katkı Plaketi

0
Güncellendi - 2017-05-20 04:09:55
Trafik Güvenliğine Katkı Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Kaymakamlığı tarafından ilçede trafik güvenliğine katkı sağlayanlara plaket verildi.

Arguvan Kaymakamı Cuma Emeç, makamında, trafiğin sevgi, saygı ve hoşgörüyle güzel olduğunu söyledi.

Trafik güvenliğinin sağlanması ve korunması konusunda gerekli tedbirlerin alındığı, meydana gelen kazaların önlenmesi için trafik eğitimine önem verdiklerini aktaran Emeç, bunun yanı sıra okul servisleri başta olmak üzere diğer araçların etkin şekilde denetime tabi tutulduğunu ifade etti.

Bu yıl ilçe merkezinde trafik kazası meydana gelmemesinin sevindirici olduğunu belirten Emeç, bu durumu korumak için çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

Emeç, toplumun trafik konusundaki duyarlılığının arttırılması amacıyla Toplum Sağlığı Başkanlığında görevli Dr. Barış Kutlutürk'e "Trafikte Örnek İnsan", ticari araç şoförü Okan İnanmaz'a "Örnek Sürücü" ödülü, ilkeli, tarafsız ve sorumlu haber anlayışıyla trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik halkın bilgilendirilmesi faaliyetlerine katkılarından dolayı da Anadolu Ajansı Arguvan Serbest Muhabiri Ramazan Taştaş'a plaket verdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız