SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Haftası Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Trafik Haftası nedeniyle Malatya'da bazı etkinlikler düzenlenmeye başlandı.

Trafik Haftası açılışı töreni Malatyapark AVM'de yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, MESOB Başkanı Şevket Keskin ile birlikte kamu kurum ve kuruluş yönetici ve temsilcileri katıldılar.

Törende konuşan Trafik Denetleme Şube müdür yardımcısı Tayfun İlhan, trafiğin hayatın bir parçası olduğunu belirterek, insanların mutlaka kurallara uyması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt'ta, Trafik Haftası'nın trafik bilincinin yaygınlaştırılması için böyle düzenlendiğini anımsattı.

Vali yardımcısı Sezer Işıktaş'ta "Her yıl bir ilçe her 10 yılda ise orta büyüklükte bir ilimizi trafik kazaları sonucunda haritada silinmektedir. Maalesef son 30 yılda terör saldırılarında kaybettiğimiz insan sayısının 10 katını trafik kazalarında kaybettik" dedi.

Törende kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarında yılın başarılı personeline plaket verildi. Törende, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde yılın Trafik Polisi olarak Murat Kavak'a, İl Jandarma Komutanlığında yılın Trafik Jandarma personeli olarak Jandarma Başçavuş Gökhan Çitfçi'ye, Bölge Trafik Müdürlüğünde yılın Trafik Polisi olarak Ahmet Doğan'a, Karayolları 81. Şube Şefliğinde görevli Yılın Operatör Şoförü olarak Vedat Cömert'e, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odasında yılın personeli olarak Mehmet Şahin'e, Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Yılın Trafik Güvenliği Öğretmeni olarak Özcan Karadağ'a, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli Yılın Arama Kurtarma Personeli olarak Cumali Aydemir, Malatya belediyesi'nde görevli Yılın Otobüs Şoförü olarak Nevzat Başaran'a, Sağlık Müdürlüğünde görevli Yılın Ambulans Şoförü olarak Mehmet Çetin'e, ve Minibüsçüler Odasına bağlı Yılın Minibüs Şoförü olarak Lütfi Kırteke'ye plaket verildi.

Törende Trafik haftası nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında derece alanlara da çeşitli hediyeler verildi.

Tören, açılan stantların gezilmesi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız