SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trafik İçin Çalışma Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:34
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan İnci, il merkezindeki trafik sorununun çözümü için bazı tespitler yaptırmaya başladıklarını bildirdi.

Konuya ilişkin olarak basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"Seçim faaliyetlerini yoğun ziyaretler ve toplantılarla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, bir yandan da Malatya’nın sorunlarına dair bilimsel çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen trafik uzmanlarıyla kentin farklı noktalarında sayımlar yapan İnci, trafiğin sorunlu olduğu noktaları tespit ederek çözümler üreteceklerini söyledi. 

Trafik uzmanlarının çevreyolunda yaptığı sayımı yerinde inceleyen CHP’li Hakan İnci, trafik sorunu yaşanan yerlerde farklı saatlerde kayıtlar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: 

İLK SAYIMLAR ÇEVREYOLUNDA YAPILDI 

“Trafikle ilgili belli ölçümler ve sayımlar yapıyoruz. Buna göre Malatya’nın çeşitli yerlerinde yaşanan sorunlara çözümler arıyoruz. Konusunun uzmanı arkadaşlarımızla birlikte Emeksiz devamı Turgut Temelli Caddesi ile Çevreyolu’nun kesiştiği bölgeyi inceliyoruz. Burada daha önce yapılmış bir altgeçidimiz var. Yukarıda ise çok ciddi bir keşmekeş var. Burada gün içerisindeki farklı saatlerde yaptığımız sayımlarla saatte kaç araç geçtiğini, bu araçların hangi türden araçlar olduğunu niteliklerine göre ayıracağız. Bu veriler ışığında da soruna nasıl bir çözüm getireceğimizi ortaya koyacağız.”

TRAFİKTE DİSİPLİNSİZLİK VAR 

Yaptıkları ilk çalışmaların kent trafiğinde ciddi bir disiplinsizlik olduğunu ortaya koyduğunu anlatan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, şöyle devam etti: 

“Şu anda ilk yaptığımız çalışmalardan çıkan sonuç şu: Burada çok ciddi bir disiplinsizlik var. Tabiri caizse her şoförün kendi keyfine göre araçlarını kullandığı ve bir düğüme neden olduğu görülüyor. Çalışmamızı yapıp raporumuzu hazırlayacağız. Önümüzdeki günlerde de Malatya’nın çeşitli bölgelerinde aynı çalışmalar yapılacak ve bu şekilde biz Malatya halkına bu bölgelerdeki trafiğin ne şekilde çözüleceğini, bunlar için neler yapmamız gerektiğine dair önerilerimizi paylaşmış olacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız