SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kavgaları

A- A+ PAYLAŞ

Yol vermeme, yanlış yere parketme, yaya trafiğini engelleme gibi nedenlerle çıkan kavgalarla ilgili olarak 8 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

POLİSLERLE TARTIŞMA..
Cezmi Kartay Caddesi’nde trafik akışını engelleyecek şekilde park eden ve trafik polislerinin uyarılarına karşı aracını kaldırmamakta direnen, polis aracının üstüne çıkarak cama tekme atıp zarar vermek istediği öne sürülen 29 yaşındaki A.A. adlı şahıs ile bu şahıs etkisiz hale getirilmeye çalışılırken çevredeki vatandaşları galeyana getirmek için polis aleyhinde bağırmaya başladığı iddia edilen 47 yaşındaki S.K. adlı şahıslar, takviye ekiplerin de yardımıyla etkisiz hale getirildiler. İki şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

YOL VERME YÜZÜNDEN..
Belediye binası arkasında da trafikte yol verme yüzünden çıkan kavgayı ayırmaya çalışan 27 yaşlarındaki M.A. ve C.Ö.’yü dövdükleri öne sürülen 37 yaşındaki H.S., 23 yaşındaki H.K., 25 yaşındaki C.A., 26 yaşındaki A.Ç. ve 29 yaşındaki Ş.E.A.’nın yakalandıkları bildirildi.

ZABITA ARACINA ZARAR..
İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde seyyar aracı ile penye satışı yapmakta olan 35 yaşındaki M.A.’nın kendisini uyaran zabıta memurlarına zorluk çıkarttığı, zabıta aracının sağ dikiz aynasına ile sağ orta kapı camının alt kısmına zarar verdiği öne sürüldü. Suçlamayı kabul etmeyen M.A. hakkında “Görevli Memurun Görevini Engelleme ve Mala Zarar Verme” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız