SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları..1 Ölü 11 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:49
Trafik Kazaları..1 Ölü 11 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Malatya - Elazığ karayolu Kale ilçesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüleri öğrenilemeyen 23 FD 423, 16 L 8141 ve 25 LE 553 plakalı araçlar çarpıştı. Kazada Anşen Kaya (70) hayatını kaybederken, Haşim Yılmaz (64), Soner Yılmaz (72), Ferhat Yanıt (28), Yusuf Kaya (32), Rıfat Özen (57), Besim Özen (61), Z.K (1), Döne Kaya (29), Dilek Kaya (27) ve D.K (7) yaralandı.

Yaralılar, Turgut Özal Tıp Merkezi ile Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Köprüden Uçtu

Malatya’da otomobilin köprüden aşağı uçması sonucu meydana gelen kazada, sürücü yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Yeşiltepe Ergenekon Köprüsü'nde meydana geldi. Ayşegül T.'nin (31) kullandığı 44 NF 792 plakalı otomobil, iddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle köprü üzerinden tren yolu üzerine düştü. Kazada sürücü Ayşegül T. yaralandı. (Fotoğraflar bu kazadan)

Yaralı kadın Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu arada, aynı yerde 15 günde ikinci kazanın meydana geldiği, bir aracın daha köprüden aşağı düştüğü kaydedildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız