SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları.. 1 Ölü, 18 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. Ölümle sonuçlanan kaza Akçadağ yakınında oldu.

1 ÖLÜ, 4 YARALI..
Malatya-Ankara karayolu Akçadağ civarı Alpet Petrol önünde; Cengiz Karaca yönetimindeki 46 EF 221 plakalı araçla Ankara yönüne giderken, tali yoldan ana yola çıkan Mustafa Şahin yönetimindeki 33 RU 638 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada 46 plakalı araçta bulunan 72 yaşındaki Ali Karaca ölürken, oto sürücüsü ile otoda bulunan 13 yaşındaki Ö.C. Karaca ve 7 yaşındaki E.G. Karaca ile kamyonet sürücüsü yaralandılar.

DİĞER KAZALAR..
Doğanşehir-Malatya yol kavşağında Kenan Durmaz yönetimindeki 44 EK 607 plakalı kamyon ile giderken benzin istasyonu civarında aniden yola çıkan Hüseyin Saraç yönetimindeki 01 LC 087 plakalı araçla çarpıştı. Kazada sürücülerin yanı sıra 01 plakalı araçta bulunan Levent Bulut yaralandılar.

Malatya-Elazığ yolunun 27. kilometresinde Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Erhan Rutbil yönetimindeki 44 FC 504 plakalı kamyon, önündeki aracı hatalı sollayınca karşı yönden gelen Abdullah Fırat yönetimindeki 02 AV 155 plakalı otomobille çarpıştı. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı.

Dilek Kasabası Uğrak Mahallesi yolu üzerinde plakası alınamayan bir traktörün park halinde olan Mehmet Özen’e ait 44 EU 330 plakalı araca çarparak sürükledi ve daha sonra park halinde olan Halil Sarıoğlu’na ait 44 ES 847 plakalı kamyonete çarparak kaçtığı bildirildi. Jandarma tarafından yapılan araştırmada, kaza yeri civarında oto elektrikçiliği yapan Seyit U.adlı şahsın, kazaya sebebiyet veren traktörü tamiri sırasında, traktörün sürücüsüz hareket etmesi sonucu meydana geldiğinin anlaşıldığı, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Malatya-Sivas yolu Sütlüce Köyü mevkiinde Malatya yönüne gelmekte olan Nevzat Güven yönetimindeki 34 FBP 83 plakalı araç, yolun karşısına geçmekte olan 6 yaşındaki Hacer Kılınç’a çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Hekimhan ilçesi Kocaözü Kasabası’nda, Yukarı Mahalle’den Orta Mahalle’ye gitmekte olan Gürsel Avcı yönetimindeki 34 ZT 617 plakalı araç, yolun gevşek zeminli bölümünde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampola uçtu ve sürücü yaralandı.

Merkez Göller Köyü’nden Karakaş Köyü’ne gitmekte olan Yusuf Bozan yönetimindeki 33 DY 452 plakalı minibüs karşı yönden gelen Cemil Kaya yönetimindeki 44 DT 787 plakalı otomobile dar virajda çarpıştı. Kazada Cemil Kaya ile minibüs yolcularından Gülten Aruk, Hediye Aruk ve Gülizar Ergin yaralandılar.

Darende ilçesi Yukarıulupınar Köyü Ağıllar mevkiinde Devrim Ferhat Çalışkan 06 AF 2337 plakalı otomobil ile giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki bariyerlere çarptı ve araç hasar gördü.

Organize Sanayi Bölgesi 1. ve 5. caddelerin kesiştiği kavşaklarda Bayram Çiçek yönetimindeki 44 KP 554 plakalı servis otobüsü ile giderken, önünde gitmekte olan Ali Akıncı yönetimindeki 44 AL 441 plakalı kamyonete çarptı. Maddi hasarlı kazanın ardından sürücülerin anlaştıkları, ancak daha sonra masrafların tahmin edilenden fazla çıkması üzerine jandarmaya başvurdukları öğrenildi.

İPAŞ Fabrikası kavşağında Malatya yönüne gelmekte olan Cafer Çiçek yönetimindeki 33 SK 153 plakalı araç ile kırmızı ışıktan geçince, kavşak içerisinde Yeşilyurt’tan Malatya’ya gitmekte olan Mehmet Yılan yönetimindeki 44 EN 395 plakalı araca çarptı. Kazada Mehmet Yılan yaralandı.

Hekimhan ilçesi Kocaözü Kasabası Kasorta Mahallesinde Kubilay Coşkun yönetimindeki 44 KL 753 plakalı traktörle giderken, tekerleği kupa saplanan traktör devrildi. Araçta bulunan Alper Doğan ve Mehmet Doğan yaralandılar.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Rauf Akdeniz yönetimindeki 34 BL 1820 plakalı araç, Darende ilçesi Yukarıulupınar mevkiinde viraja hızlı girince şarampola uçtu ve araçta hasar meydana geldi.

Malatya’dan Gölbaşı yönüne gitmekte olan Abdurrahman Canpolat yönetimindeki 42 EZ 596 plakalı araç ile Doğanşehir Erkenek Kasabası’ndan geçerken, karşıdan karyıla geçmek isteyen 6 yaşındaki Dilan Arslan’a çarparak yaralanmasına neden oldu.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Fatih Yılmaz yönetimindeki traktörün Darende ilçesi Yukarıulupınar Köyü civarında 21.30 sıralarında aniden yola çıkması üzerine, yol üzerinde gitmekte olan Eyüp Akkoyun yönetimindeki 23 EY 001 plakalı resmi otomobilin, önce traktörün tekerleğine sonra da yandaki elektrik direğine çarptığı bildirildi. Kazada hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız