SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları.. 1 Ölü, 20 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Kuluncak ilçesi Ciritbelen Köyü’nden Karauz Mevkiindeki maden ocağına gitmekte olan Ömer Altukulaç yönetimindeki 44 AS 830 plakalı traktör, toprak yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu şarampola yuvarlandı. Kazada 60 yaşındaki sürücü yaşamını yitirdi.

İPAŞ Kavşağında, Malatya yönüne gelmekte olan Bektaş Boyrak yönetimindeki 34 UB 7476 plakalı otomobil, trafik ışıklarında duramayınca bankete çarptı. Bu kazada araç hasar gördü.

Malatya’dan Erhaç Havaalanı yönüne gitmekte olan Mustafa Aydemir yönetimindeki 21 AL 899 plakalı araç, Özal köyü civarında aynı yönde gitmekte olan Yunus Zelyurt yönetimindeki 44 KD 471 plakalı aracı sollarken, serit ihlali nedeniyle karşı yönden gelen Ergun Aslan yönetimindeki 23 AH 653 plakalı araçla karşılaştı. Kazada Aydemir otosuyla Zelyurt’un otosuna çarptı ve daha sonra savrulup Aslan yönetimindeki otoyla çarpıştı. Kazada araçlarda bulunanlardan Sevim Atabay, Zülfü Atabay, Sıdıka Atabay yaralandılar.

Malatya-Pütürge karayolunun 33. kilometresi Çayköy mevkiinde, aşırı hız yüzünden devrilen 34 GT 275 plakalı kamyonetin sürücüsü Hasan Yaşar ile araçta bulunan Hasan Yasakçı ve Ramazan Beşik yaralandılar. Yaralılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Oktay Ağan yönetimindeki 06 RID 47 plakalı araç Yeşilyurt ilçesi sınırlarında Erkan Fırat’a ait koyun sürüsüne çarptı. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan Aslan Aslan yaralanırken, 35 koyun telef oldu.

Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan Hasan Adıyaman yönetimindeki 44 EE 158 plakalı araç, 21. kilometrede aşırı hız yüzünden yoldan çıkarak şarampola uçtu. Kazada araçta bulunanlardan Hüseyin Adıyaman, Beyzo Adıyaman ve Mahmut Tekdemir’in yaralandıkları bildirildi.

Malatya-Gölbaşı karayolunun 54. kilometresinde Niyazi Türkoğlu yönetimindeki HP NT 56 plakalı otomobile, arkasından gelmekte olan Ahmet Bahçeli yönetimindeki 23 AP 701 plakalı minibüs aşırı hız yüzünden arkasından çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

Battalgazi ilçesi Ağılyazı Köyünden Battalgazi ilçesine gitmekte olan Ali Seydi Otlu yönetimindeki 44 DR 521 plakalı otomobil, Düz Mezrası mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada yaralanan olmazken, araç hasar gördü.

Malatya Sivas karayolunun 98. kilometresinde Mustafa Ergün yönetimindeki 02 KF 723 plakalı minibüse, Hekimhan ilçesi Hasançebeli kasabası merkezinden kontrolsuz olarak çıkış yapan Hüseyin Özdamar yönetimindeki 55 DP 707 plakalı pikap çarptı. Kazada Şevket Polat, Züleyha Buğday, Hasan Buğday ve Cevdet Duran yaralandılar.

Malatya-Kayseri yolunun 45. kilometresi Akçadağ sınırlarında Yunus Sarıca yönetimindeki N YS 262 plakalı otomobil, mıcıra kapılarak yoldan çıktı. Sürücü, karşı yönden gelen lacivert renkli bir araca çarpmamak için direksiyon kırınca kazanın meydana geldiğini öne sürdü.

İPAŞ kavşağında Fahri Kaya yönetimindeki 01 TV 013 plakalı araçla kırmızı ışıkta beklerken, arkasından gelen Oktay Çetez yönetimindeki 44 AP 446 plakalı aracın arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği, bu iki araca yine Malatya yönüne gelmekte olan Abdulvahap Duman yönetimindeki 06 TGS 44 plakalı otonun duramayarak çarpması sonucu ikinci bir kazanın olduğu, araçların hasar gördüğü, yaralanan bulunmadığı bildirildi.

Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Kağıtsan Fabrikası civarında Turan Karaaslan yönetimindeki 34 VM 8017 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve sürücü yaralandı.

Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesi’nde İhsan Günay’ın yönetimindeki 44 AF 210 plakalı kamyonetin aynasıyla Ömer Çağlakpınar’a çarparak hafif yaralanmasına yolaçtığı belirtildi.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Mehmet Memiş yönetimindeki 44 KD 709 plakalı otomobil, Kale ilçesi yakınlarında sollama yaparken, yola serilmiş olan mıcır nedeniyle kontroldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Lütfü İhsan Aydoğan ve Ali Canlı yaralandılar.

Kale ilçesi yakınlarında Malatya yönüne gelmekte olan Yunus Harputlu yönetimindeki 44 KP 373 plakalı otoya, plakası alınamayan ve sürücüsü belirlenemeyen BMC marka bir kamyonetin çarptığı, kazada maddi hasar meydana geldiği, durmayarak kaçan kamyonetin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız