SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları.. 1 Ölü 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:07:37
Trafik Kazaları.. 1 Ölü 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısıbir otomobilin park halindeki iki otomobile çarpması sonucunda çarpan otoda bulunan 2 kadın yaralandı.

Kaza, merkez Sivas Caddesi İnönü Stadyumunun yanında meydan geldi.  İddiaya göre; E.Y. idaresindeki 44.. plakalı otomobille seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybedince yolun kenarında park halinde bulunan ve iki kardeşe ait oldukları belirlenen 44 NR 154 ilee 44 EK 125 plakalı iki otomobile çarparak durabildi. 44 .. plakalı otomobilde bulunan 2 kadın yaralandı ve olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. 

Bu arada, çarpmanın etkisiyle park halindeki otolardan biri, yol kenarındaki elektrik panosuna çarparak hasar verdi. Bu nedenle, bölgedeki elektrikler de kesildi.

Araçların büyük hasar gördüğü kazada yaralanan iki kadının Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza yerinde trafik polislerince yapılan alkol muayenesinde sürücünün alkollü olduğu belirlendi. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar çekici ile otoparka çekildi.

Elazığ Yolunda Kaza

Malatya’da bir otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Elazığ karayolu Kale ilçesinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 23 FH 804 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle devrildi. Kaza anında otomobilde bulunan Selvi Arı hayatını kaybederken, aynı aileden Tayfun (28), Naciye (36) ve Mehmet Arı (20) ise yaralandı.

Yaralılar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılıp tedavi alına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız