SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları .. 1 Ölü 9 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hafta sonunda meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesi Erkenek beldesi mevkisinde M.A. (72) yönetimindeki motosiklet, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kendirli köyü mevkisinde meydana gelen kazada ise, Malatya'dan Sivas istikametine seyir eden İ.S. (27) yönetimindeki 44541 plakalı otomobil, karşı yönden gelen T.Ö. (63) yönetimindeki 44202 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 44541 plakalı araçta bulunan İ.Ç. (11) isimli erkek çocuk yaralandı. Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan İ.Ç., taburcu edildi.

Pütürge ilçesi Bakımlı köyü mevkisinde de, Pütürge'den Bakımlı köyü istikametine gitmekte olan S.K. (23) yönetimindeki 44746 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen O.A. (27) yönetimindeki 44813 plakalı otomobile çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü S.K. ile yanında bulunan M.Y. (25), Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Arguvan ilçesi Karahüyük köyü mevkisinde H.K. (36) yönetimindeki 042586 plakalı kamyonet, tekerlerin yol kenarındaki mıcıra kaptırılması sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü H.K. ile R.L. (28), B.O. (26), E.M. (41), R.L. (32), E.O. (21) ve H.M. (23), Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız