SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları: 18 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

MAŞTi terminali önünde iki otonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza, arife akşamı saat 18.00 sıralarında oldu. 33 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan 46..474 plakalı otoyla 25 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada otolarda bulunan 22 yaşındaki Ş.K., 25 yaşındaki F.K., 31 yaşındaki Y.K. adlı bayanlar ile 23 yaşındaki M.A. ve 16 yaşındaki Y.A. yaralandılar.

OTOBÜSLE ÇARPIŞTILAR..
Askeri Lojmanlar kavşağında ise 32 yaşındaki D.A.’nın yönetiminde bulunan 34..7876 plakalı yolcu otobüsüyle çarptığı 40 yaşındaki H.C. 44..956 plakalı otomobilde bulunan 12 yaşındaki H.C. adlı çocuk ile 15 yaşındaki S.C. adlı kız yaralandılar.

Ankara Caddesi Fahri Kayahan kavşağında 59 yaşındaki C.D.’nin yönetiminde bulunan 44..874 plakalı yolcu otobüsü ile 32 yaşındaki A.Ç. yönetiminde bulunan 44..306 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada iki sürücünün yanı sıra minibüsteki yolculardan 41 yaşındaki A.E.A., 62 yaşındaki A.S. ve 57 yaşındaki S.S. yaralandılar.

DİĞER KAZALAR..
Hasan Varol Mahallesi’nde yaya olarak yürümekte olan 18 yaşındaki M.D. adlı kıza sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarparak yaralanmasına yol açtı. Polis araştırmaya başladı.

Cengiz Topel Caddesi’nde yaya olarak gitmekte olan 75 yaşındaki B.A.’ya plakası alınamayan bir motosikletin çarparak yaraladığı, kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsünün olay yerinden kaçtığı, kimliğinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

Turgut Temelli Caddesi’nde 23 yaşındaki K.Ş.’nin 44..900 plakalı otosuyla çarptığı 37 yaşındaki M.G. yaralandı.

Taştepe Mahallesi 3. sokak üzerinde 36 yaşındaki M.U. yönetiminde bulunan 44..138 plakalı kamyonet geri manevra sırasında 73 yaşındaki S.Ö.’ye çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde 51 yaşındaki H.K.’nın yönetiminde bulunan 44..518 plakalı otoyla çarptığı 64 yaşındaki A.K. hafif yaralandı.

K.Mustafapaşa Mahallesi’nde 50 yaşındaki M.S.M. yönetiminde bulunan 44..174 plakalı otonun çarptığı 6 yaşındaki E.B.Ö. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız