SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları.. 3'ü Ağır 15 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-07-24 05:51:20
Trafik Kazaları.. 3'ü Ağır 15 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ve Hekimhan'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 15 kişi yaralandı ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

AKÇADAĞ'DA..

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde düğüne giden bir ailenin bulunduğu minibüs bariyerlere çarptı. Kazada 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

Kaza, Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi Kantar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya kent merkezindeki bir düğüne katılmak üzere Akçadağ ilçesinden yola çıkan Yalçın Baydoğan (43) idaresindeki 23 KD 440 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürücüyle birlikte araçta bulunan Sude Naz Baydoğan (10), Yalçın Baydoğan (43), Nurcihan Hanım Baydoğan (15), Tuğba Baydoğan, (12) Burcu Durdu (17), Gizem Baydoğan (9), İlayda Durdu (11), Kadir Durdu (40), Tuğçenur Çetin (16) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılardan 2'si Akçadağ Devlet Hastanesine diğerleri ise Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan minibüs sürücüsü Yalçın Baydoğan ile İlayda Durdu’nun durumlarının ağır olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

HEKİMHAN'DA..

Hekimhan ilçesinde de tren köprüsüne girerken virajı alamayan otomobil, kayısı bahçesine uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı.

Olay, Hekimhan ilçesi çay mevki yolu üzerinde bulunan tren köprüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp T. idaresindeki 44 EU 240 plakalı araçta, virajı alamayan sürücü kontrolü kaybederek kayısı bahçesine uçtu. Bahçe sahiplerinin kazayı haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilde yaralanan Ayfer T., Oğuzhan G. ve Furkan Ş. Hekimhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Ayfer T., Malatya Devlet hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

Akçadağ'daki kaza

Hekimhan'daki kaza

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız