SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazaları..

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt yolu Kuyuönü Mezarlığı civarındaki kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Battalgazi'de de hemzemin geçitte trenin çarptığı otoda 2 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

KAZALAR..
Yeşilyurt yolu Kuyuönü Mezarlığı yanında saat 20.45 sıralarında Taner Çiftçi yönetimindeki 44 DA 709 plakalı oto, Yeşilyurt ilçesinden Malatya yönüne gelirken, aynı yönde giden Yaşar Bingül yönetimindeki 44 ES 787 plakalı aracı sollamak istedi. Ancak bu araca çarptıktan sonra kontrolunu yitiren Çiftçi yönetimindeki oto, karşı şeride fırladı ve karşı yönden gelmekte olan motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan 50 yaşındaki Adnan Kalaycı ile 42 yaşındaki Mehmet Ekici’nin yanı sıra, diğer iki otomobilde bulunan Mukaddes Bingül ve Deniz Erkan Sayın yaralandılar. Yaralılardan Adnan Kalaycı, sevkedildiği Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kurtarılamadı. Polis, motosiklet sürücüsünün ölen Kalaycı mı, yoksa ağır yaralı Ekici mi olduğunu saptayamadı.

Battalgazi ilçesi Karabağlar Mahallesi Kıraç Mevkiindeki hemzemin geçitte makinistler Erdal Gür ve Emir Yılmaz yönetimindeki 56001 sefer sayılı lokomotif, Battalgazi ilçesinden Malatya yönüne gelirken, Cengiz Öter yönetimindeki 44 KS 549 plakalı otomobile çarptı. 12.30 sıralarında meydana gelen kazada Cengiz Öter ile araçta bulunan Ramazan Gök ağır yaralandılar.

Yamaç Mahallesi 5. Sokak üzerinde Ali Yıldız yönetimindeki 44 M 0200 plakalı minibüs, E.T. Karaşin adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yolaçtı. Minibüs sürücüsü tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun ağır olduğu bildirildi.

İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisindeki markete yönetimindeki 35 UCA 86 plakalı otomobille gelen Seden Çaylı, market önünde otomobili durdurmak isterken, fren yerine gaza basınca, market merdivenlerine çarptı ve otomobil hasar gördü.

Hekimhan-Malatya karayolu Kızılyama Mevkiinde Adem Tufan yönetimindeki 06 HRF 94 plakalı otomobil Hekimhan yönüne giderken bir virajı alamayarak şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile otoda bulunan Ferit Bulut ile Fevzi Gürbüz yaralandılar.

Yazıhan’ın Tahtalı Köyü’nden Epreme Köyü’ne gitmekte olan Nurettin Berktaş yönetimindeki nohut yüklü traktör İmolar mezrası mevkiinde, sürücünün aniden frene basması sonucu römorkla traktör arasına düşen 8 yaşındaki Yusuf Berktaş ağır yaralandı.

Yeşilyurt ilçesi Görgü Köyü sınırlarındaki Kayseri yol ayrımında, Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Özkan Yılmaz yönetimindeki 34 BF 8505 plakalı kamyonet, çakıllı yola girince, fırlayan çakılların araca zarar verip sinyal lambalarını kırdığı bildirildi.

Doğanşehir ilçesi Kadılı Köyünde Mehmet Sancar yönetimindeki 02 FA 639 plakalı traktöre asılmak isteyen Özcan Sancar adlı bisikletli çocuk, dengesini kaybederek düştü ve ağır yaralandı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Hikmet Yeşilfidan yönetimindeki 34 RLN 74 plakalı kamyon, Malatya’ya 49 kilometre mesafedeki Kırıkköprü Mevkiinde şarampola yuvarlandı. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız