SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 10 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen 8 ayrı trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 10 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

KAZALAR..
Akçadağ ilçesi Keller Köyü içinde, 37 yaşındaki Kamil Erdoğdu yönetimindeki 44 DV 325 plakalı traktörle gitmekte iken, yağış nedeniyle kayarak yol kenarındaki kayaya çarpan traktör devrildi ve sürücü altında kalarak yaşamını yitirdi.

Malatya-Kayseri karayolunun 61. kilometresinde Kayseri yönüne gitmekte olan Yavuz Baran yönetimindeki 34 DM 2202 plakalı Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü, Akçadağ ilçesi Kürecik Köyü civarındaki virajda şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelmekte olan Tacettin Boyraz yönetimindeki 02 AN 037 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sırasında her iki aracın sürücülerinin yanı sıra araçlarda bulunan Şeref Korunç, Hidayet Aygen, Mecit Boyraz yaralandılar.

Malatya-Ankara yolu Karakavak mevkiinde Beylerderesi yönüne gitmekte olan Kenan Tugal yönetimindeki 44 FC 636 plakalı araç, aynı yönde gitmekte olan Mustafa Hasanoğlu yönetimindeki 35 AN 5260 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

Darende ilçesi Yazıköy Klink Çeşmesi mevkiinde Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Halit Durmuş yönetimindeki 49 D 2344 plakalı kamyon, yolun buzlu ve kaygan olması yüzünden devrildi. 04.00 sıralarındaki kazada araçta bulunan Abdullah Kızılaltın yaralanırken, araçtaki 18 büyükbaş hayvandan 2’si telef oldu. Kazanın olduğu sırada bölgedeki sis nedeniyle hayvanlardan 10’unun da kayıp olduğu ve yapılan araştırmalar sonucu bu hayvanların bulunduğu bildirildi.

Malatya’dan Arapgir ilçesine gitmekte olan Mustafa Aktaş yönetimindeki 01 F 3757 plakalı kamyon, 114. kilometredeki Rutik Mezrası mevkiinde havanın sisli, yolun kaygan olması nedeniyle bir virajı alamayarak devrildi. Kazada araç hasar gördü.

Doğanşehir ilçesi ile Yolkoru Köyü arasındaki yolun yapım çalışmalarında çıkarılan hafriyatı taşıyan Osman Korkmaz yönetimindeki 44 HD 545 plakalı kamyon, yükünü boşaltırken eğimli zeminde devrildi. Aracın hasar gördüğü bildirildi.

Malatya- Sivas yolunun Hekimhan çıkışı 10. kilometrede Garip Dönmez yönetimindeki 44 DP 807 plakalı kamyonet, virajlı ve ıslak yolda kayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Murat Kayar ve Hüseyin Uğurlu yaralandılar.

Malatya-Ankara yolu 25. kilometre Elemendik mevkiinde Mehmet Arlon yönetimindeki 21 VA 197 plakalı araç, sürücünün dikkatsizliği sonucu devrildi. 23.30 sıralarındaki kazada araçta bulunanlardan Süleyman Açık ve İlhan Akın yaralandılar ve Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız