SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 14 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-07-06 23:27:24
Trafik Kazalarında 1 Ölü, 14 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

İki otomobil çarpıştı.. Bu kazayı haber alıp olay yerine gitmekte olan akrabalar da kaza yaptı. Her iki kazada 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Doğanşehir Polatdere ayrımında bayramlaşmadan dönen Aydın Deliktaş idaresindeki 23 DH 653 plakalı otomobil ile aynı yönden gelen Ahmet Hamdi Aydın yönetimindeki 34 USD 13 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler Aydın Deliktaş ve Ahmet Hamdi Aydın ile otomobillerde bulunan Veysel Emin ve Türkan Deliktaş ile Nural, Ebru Elif ve Ayşe Beyza Aydın, Malatya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan Aydın Deliktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. (İlk 3 fotoğraf bu kazadan)

Öte yandan kazayı duyan yaralı yakınları olay yerine giderken Doğanşehir İlçesi Gözene mevkiinde kaza yaptı. Mustafa Yanardağ yönetimindeki 44 PE 895 plakalı otomobil ile Nuriye Sakar yönetimindeki 44 NZ 986 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücü Mustafa Yanardağ ile Mehmet Fatih Yanardağ ve diğer otomobilin sürücüsü Nuriye ve Türkan, Asya ve Zeynep Sakar ile Senem ve Gizem Bozkuş yaralandı. Yaralılar, Malatya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. (Son 4 fotoğraf bu kazadan)

Mustafa ve Mehmet Fatih Yanardağ’ın ilk kazada hayatını kaybeden Aydın Deliktaş’ın akrabaları olduğu öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOLAR: Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU, Mustafa FADILLIOĞULLARI

İKİ AYRI KAZANIN OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI

kz5

kz6

kz7

gz1

gz2

gz3

kz4

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız