SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 29 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 29 kişi de yaralandı. Ölümlü kaza Kürecik yakınlarında olurken, Fuzuli Caddesi'nde Perşembe gecesi meydana gelen kazada ise, CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç'ın oğlu 21 yaşındaki Onur Kılıç'ın kullandığı otomobille çarptığı 14 yaşındaki Furkan Abik ağır yaralandı.

ÖLÜMLÜ KAZA..

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Recep Aktaş yönetimindeki 21 FE 856 plakalı kamyon, Akçadağ Kürecik Köyü mevkiindeki viraja hızlı girince, karşı yönden gelen Mehmet Arslan yönetimindeki 44.. 340 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilin 50 yaşındaki sürücüsü Mehmet Arslan yaşamını yitirirken, kamyon sürücüsü yaralandı. Kamyonda sıkışan sürücü, ekiplerin ve vatandaşların çabası sonucu çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. (Yandaki fotoğraflarda kazaya karışan otomobil ve kamyon..)

FUZULİ CADDESİ'NDE..

Fuzuli Caddesi’nde dün 21.15 dolaylarında meydana gelen trafik kazasında 14 yaşındaki Furkan Abik ağır yaralandı.

Fuzuli Caddesi'nin alt girişinde, karşıdan karşıya geçmek isteyen Furkan Abik'e, Belediye yönünden gelen 22 HV 404 plakalı Mercedes marka bir otomobil çarptı. Abik, yere yığılırken, vatandaşlar sürücüye fiili tepki gösterince, sürücünün Kernek yönüne doğru gittiği ve burada trafik ekiplerince hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi. İlk etapta adı öğrenilemeyen sürücünün, CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç'ın oğlu Onur Kılıç olduğu öğrenildi. Kılıç'ın, yasal işlemlerin ardından serbest bırakıldığı haber alındı.

Kazadan sonra araç olay yerinden uzaklaşırken, kazayı gören ve yaralı çocuğun Fuzuli Caddesi'ndeki bir esnafın yakını olduğunu farkeden, esnaflar ve vatandaşlar kalabalık oluşturdular. Kazayı görünce Abik'in başına gelen genç bir bayan ise, ambulans gelinceye kadar yaralıya kimseyi dokundurmadı.

Kazadan kısa süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı yaralanan Furkan Abik’i Devlet Hastahanesi’ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.(Fotoğraflardan son 3'ü bu kazayla ilgili)

DİĞER KAZALAR..

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Muammer Işık yönetimindeki 70 plakalı araç Akçadağ Tataruşağı Köyü Kırıkköprü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybedince, araç şarampola devrildi. Sürücü yaralandı.

Hekimhan ilçesi Karapınhar Köyü içindeki toprak yola yeni mıcır serilmesi nedeniyle, Reşit Gül yönetimindeki 44 plakalı otomobilin manevra sırasında kontroldan çıktığı ve elektrik direğine çarptığı bildirildi. Araç hasar gördü.

Arapgir- Malatya karayolunun 21. kilometresinde Hüseyin Beyaz yönetimindeki 02 plakalı araç, Çifteköprü mevkiinde rampa aşağı inerken, yola “gevşek malzeme” de denilen mıcır serilmiş olması nedeniyle kontroldan çıktı ve kaza yaptı. Sürücü yaralandı.

Havaalanı- Malatya karayolunun 7. kilometresinde, Tunceli’de görevli Uzman çavuş S. K. yönetimindeki 23 plakalı oto, Aksaray köyü girişinde, şarampola uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan Z. K. yaralandılar. Z.K.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Battalgazi ilçesi Çolakoğlu Köyü mevkiinde M.K. yönetimindeki 44 plakalı kamyonet ile virajı geniş alınca E.Ş. yönetimindeki 44 plakalı otomobille çarpıştı, araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan H.A. yönetimindeki 02 plakalı araç, Doğanşehir Kurucaova Kasabası civarında yola çıkan 12 yaşlarındaki Ö.F.B.’ye çarpıp yaralanmasına neden oldu.

Doğanşehir’den Kapıdere Köyü’ne gitmekte olan M.C. yönetimindeki 02 plakalı otomobil, arıza yapınca, sürücü kontrol için aşağıya indi ve bu sırada harekete geçen oto şarampola uçtu ve hasar gördü.

Battalgazi’den Malatya yönüne gelmekte olan E.K. yönetimindeki 44 plakalı araç, Hanımınçiftliği mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen 8 yaşlarındaki E.T.’ye çarpıp yaraladı.

Malatya’dan Gölbaşı yönüne gitmekte olan Mustafa Sarıkaya yönetimindeki 27 plakalı minibüs Erkenek civarında Bayram Görmez yönetimindeki 02 plakalı araçla çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsü yaralandılar.

Hekimhan ilçesi İpekyolu beldesi Yukarıgirmana Mahallesi Ağtarla mevkiinde, Recep Kalaycı yönetimindeki 34 plakalı oto ile Hekimhan ilçesine giderken, oto takla attı ve Ağtarla deresine düştü. Araçta bulunan Yüksel Kalaycı yaralandı.

Malatya’dan Pütürge yönüne gitmekte olan Mustafa Bayraklı yönetimindeki 27 plakalı oto, 15. kilometrede direksiyon hakimiyetini kaybedince, yolun yüksek kenarına sürttü ve hasar gördü.

Kuluncak ilçesi Sultanlı Köyünden Kızılhisar Köyüne gitmekte olan İbrahim Kalkan yönetimindeki 01 plakalı traktör hız nedeniyle şarampola devrildi. Kazada Aynur Kalkan, Zeynep Kalkan, Ayşe Kalkan ve Bayram Balkan yaralandılar.

Erol Ayhan yönetimindeki 44 plakalı otomobil ile Kapıkaya Baraj şantiyesi yolunda giderken, mıcırlı yolda araç kontrolden çıktı ve sağ taraftaki yüksek sete çarptı. Araçta hasar meydana geldi.

Özsan Sanayi sitesi önündeki trafik ışıklarında Mehmet Çil yönetimindeki 44 plakalı kamyon ile Malatya yönüne gelirken, ışıkta bekleyen Cebrail Karaoğlu yönetimindeki 44 plakalı otobüse arkadan çarptı ve hasara yolaçtı.

Battalgazi ilçesi Alişar Köyü yolunda Tekin Oğdu yönetimindeki kamyon ile Mehmet Ali Yeşilçayır yönetimindeki kamyonet, çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsü yaralandı.

Kayseri yönünden Malatya yönüne gelmekte olan Şeyhdavut Uyanık yönetimindeki 21 plakalı araç, Akçadağ Darıca Köyü mevkiinde, yağış nedeniyle kaygan olan yolda kontroldan çıktı ve korkuluklara çarptı. Kazada araç sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Yazıhan ilçesi Doğuş Mahallesi Baltabaşı Caddesi mevkiinde Ali Oğuz Kalkan yönetimindeki 19 plakalı traktör ile giderken, hız nedeniyle virajı alamayarak devrildi. Sürücü ile Serbun Doğan yaralandılar.

Gölbaşı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan Süleyman Kuzu yönetimindeki 02 FC 568 plakalı kamyon, Doğanşehir Reşadiye Köyü köprüsü mevkiindeki viraja hızlı girince devrildi. Kazada Süleyman Kuzu, Bekir Demir ve Sercan Arık yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Vahit Özözgül yönetimindeki plakasız otomobil Sivas yönüne giderken, 110. kilometrede yola serilen mıcır yüzünden kontroldan çıkarak takla attı. O sırada Malatya yönüne gelmekte olan Hamit Polat yönetimindeki 44 FD 304 plakalı TIR’ın, takla atmakta olan otomobile çarpmamak isterken yoldan çıkıp, yamaca çarptığı bildirildi. Kazada TIR’da ve otomobilde bulunanlardan Mehmet Boyraz, Mustafa Sağal, Zekeriya Kucur, Serdal Sağar yaralandılar.

Sivas’tan Malatya’ya gelmekte olan Fırat Adıgüzel yönetimindeki 34 plakalı oto, 120 kilometre kala mıcır nedeniyle kontroldan çıktı ve takla attı. Kazada Yücel Adıgüzel yaralandı.

Sivas’tan Malatya yönüne gelen İlyas Say yönetimindeki 34 plakalı araç da, Malatya’ya 120 kilometre mesafede, mıcır dökülen yolda kontroldan çıktı ve yamaca çarparak devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız