SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 7 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Bu arada diğer trafik kazalarında da, 5 kişi kişinin yaralandığı bildirildi.

SİVAS YOLUNDA..
Kaza, Malatya-Sivas karayolu GÜNTAŞ tekstil Fabrikası'nın yanında meydana geldi. Sıddık E. idaresindeki 27 SN 672 plakalı TIR, önünde seyir halindeki sürücüsü belirlenemeyen 44 KZ 038 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucunda otomobilde bulunan Celal Karabulut, Hüseyin Özbilgen ve Hanifi Özdemir ağır yaralandı. Yaralılar kaza yerine giden ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan Celal Karabulut'un tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Caddesi Belediye binası karşısında 30 yaşındaki G.K. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 KV 508 plakalı otomobil, aniden yola çıkan 56 yaşındaki H.O.I.’nın sol ayağının üzerinden geçerek yaralanmasına yolaçtı.

MAŞTİ Terminal karşısı Köy Hizmetleri önünde 43 yaşındaki B.Ç. yönetimindeki 44 KY 184 plakalı oto, yolun buzlu olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Elektrik direğine çarpan araçta bulunan ve sürücünün oğlu olduğu bildirilen 18 yaşındaki M.Ç. yaralandı.

İnönü Caddesi’nde de 27 yaşındaki C.M. yönetimindeki araçla geri manevra yaparken, 21 yaşındaki S.I. adlı bayana çarparak yaralanmasına neden oldu.

Bu arada, Jandarma bölgesinde meydana gelen kazalarla ilgili de şu bilgiler verildi:

* "20.00 sıralarında Akçadağ Aşağıörüşkü mevkiinde L.A. (Mehmet oğlu 1967 d.lu Malatya-Merkez nf.kyt) sevk ve idaresindeki 44 … 224 plakalı aracı ile Akçadağ istikametinden Malatya istikametine seyir halinde iken viraja hızlı girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması neticesinde tek taraflı yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada araç içinde yolcu olarak bulunan E.A. (Ömer oğlu 1967 d.lu Akçadağ nf.kyt) ve V.Y.(İhsan oğlu 1965 d.lu Malatya-Merkez nf.kyt) yaralanmış olup Malatya Beydağı Devlet Hastanesine sevk edilmişlerdir, 44 … 224 plakalı araçta yaklaşık 3000 Tl. maddi hasar meydana gelmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır."

* "09.00 sıralarında Akçadağ Yağmurlu köyü mevkiinde H.G. (Yusuf oğlu 1964 d.lu K.Maraş-Nurhak nf.kyt)’ nin sevk ve idaresindeki 46…0311 plakalı araç ile Akçadağ istikametinden havaalanı istikametine seyir halinde iken aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan ağaca çarpmıştır. Kaza neticesinde 46…0311 plakalı araçta yaklaşık 5.000 Tl maddi hasar meydana gelmiş olup olay ile ilgili C. Savcısına bilgi verilerek tahkikat tamamlanmıştır."

* "08:45 sıralarında Akçadağ Aşağıörüşkü köyü mevkiinde K.T. (Arap Mehmet oğlu 1979 d.lu Akçadağ nf.kyt.) ‘ ın sevk ve idaresindeki 34 … 223 plakalı araçla ile Akçadağ istikametinden Malatya istikametine seyir halinde iken virajda A.A. (Yusuf oğlu 1966 d.lu Malatya-Merkez nf.kyt) yönetimindeki 44 … 532 plakalı araç ile çarpışması neticesinde çift taraflı maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada her iki araçta yaklaşık 6.500 Tl.maddi hasar meydana gelmiş olup olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır."

* "16.00 sıralarında Malatya Merkez 1.Organize Sanayi Bölgesi 2. Caddede faaliyet gösteren Yaka Tekstil Fabrikası arkasındaki bahçe duvarına V. D. (Mehmet oğlu 1982 d.lu Malatya merkez nf. kyt) sevk ve idaresindeki 44 835 plakalı araç ile dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek çapması neticesinde Tek Taraflı Maddi Hasırlı Trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada 44 835 plakalı araçta tahmini 3000 Ytl maddi hasar meydana gelmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız