SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 9 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ile Battalgazi ilçesinde meydana gelen kazalarda 1 bayan sürücü öldü, 2'si şoka girmek üzere 9 kişi hastanelik oldu. Birçok kaza da maddi hasarla sonuçlandı.

KAZALAR..
Malatya il merkezinden Elazığ yönüne gitmekte olan bayan sürücü 42 yaşındaki Ayşenur Özçelik, belirlenemeyen bir nedenle yönetimindeki 44 FU 754 plakalı otomobille, yolun kenarındaki beton direğe çarptı. Kazada ağır yaralanan Özçelik, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaşamını yitirdi. (Fotoğraf bu kazayla ilgili)

Şeker İlköğretim Okulu önünde İ.T. yönetiminde bulunan 44 DF 080 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 58 yaşındaki A.T. adlı kadına çarparak yaraladı. Yaralı TÖTM’ye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Çevreyolu Adliye kavşağında 21.20 sıralarında F.İ. yönetiminde bulunan 44 ES 779 plakalı oto ile O.A. yönetiminde bulunan 44 AF 319 plakalı oto çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü yaralandı.

Bentbaşı Mahallesi Sanayi Caddesi ile Okul Sokak kavşağında 43 yaşındaki N.C. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 06 AA 8794 plakalı oto ile 30 yaşındaki M.Y.S. yönetiminde bulunan 44 AH 907 plakalı kamyon çarpıştı. 06 plakalı araçta bulunan 40 yaşındaki N.H. ile 17 yaşındaki T.H. adlı bayanların kaza nedeniyle korkarak şoka girdikleri, TÖTM’de tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildikleri belirtildi.

Çilesiz Yolu Malatya Lisesi kavşağında O.Y. yönetiminde bulunan 44 EE 219 plakalı oto ile M.D. yönetiminde bulunan 44 M 0030 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada 19 yaşındaki O.Y. hafif yaralandı.

İnönü Caddesi İstasyon Virajı Dede Korkut Parkı civarında 26 yaşındaki E.G. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 06 HC 910 plakalı otonun çarpması sonucu 69 yaşındaki Z.Ö. adlı bayan hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi ilçesi Osman Ateş Caddesi MORMAŞ Kavşağında 31 yaşındaki Filiz İ. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 44 FK 695 plakalı oto ile 24 yaşındaki S.A. yönetiminde bulunan 44 EP 004 plakalı oto çarpıştı. Kazada bayan sürücü ile 44 yaşındaki H.B.Z. adlı şahıs yaralandılar.

Yeni Sanayi 5. ve 2. Caddelerin kesiştiği kavşakta Ş.A. yönetiminde bulunan 34 PER 44 plakalı oto ile T.Ö. yönetiminde bulunan 44 FT 919 plakalı oto çarpıştı, hasar gördü.

Hacı Abdi Mahallesi’nde N.Ö. yönetiminde bulunan 44 KV 715 plakalı kamyonetle giderken, park halinde olan F.K.’ya ait 44 FH 145 plakalı otoya çarparak hasara yol açtı.

Selçuklu Mahallesi Toptancılar Sitesi içinde M.A. yönetiminde bulunan 44 AT 844 plakalı kamyon ile manevra yaparken M.G.’ye ait park halindeki 44 KZ 644 plakalı otoya çarptı, hasar görmesine yol açtı.

Eski Terminal Kavşağında Ö.T. yönetiminde bulunan 44 DS 749 plakalı otobüs ile T.D. yönetiminde bulunan 44 AR 960 plakalı araçların çarpıştığı, araçların hasar gördüğü bildirildi.

Çevreyolu İstasyon kavşağında T.Ş. yönetiminde bulunan 44 EE 656 plakalı oto ile F.A. yönetimindeki 23 FP 334 plakalı kamyonun çarpıştıkları, her iki araçta hasar meydana geldiği belirtildi.

Çevreyolu İstasyon kavşağında M.D. yönetimindeki 44 FR 371 plakalı otoya, M.K. yönetiminde bulunan 34 UH 6597 plakalı oto arkadan çarptı. İki araç hasar gördü.

Şeyhbayram Mahallesi’nde B.K. yönetimindeki 44 FV 914 plakalı otoyla giderken, 10 Sokakta Nur Apartmanı’nın bahçe duvarına çarptı. Araç ve duvar hasar gördü.

Yeşilyurt Caddesi’nde düğün salonu önünde F.D. yönetimindeki 44 M 0141 plakalı minibüs ile E.S. yönetimindeki 44 AP 304 plakalı otonun çarpıştığı, araçların hasar gördüğü bildirildi.

Kanalboyu’nda park halinde olan M.İ.’ye ait 06 E 2369 plakalı otonun dikiz aynasına M.K. yönetimindeki 44 FZ 785 plakalı oto çarptı, hasara yol açtı.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde H.T. yönetimindeki 01 HT 995 plakalı oto ile Ö.Ö. yönetiminde bulunan 44 FN 255 plakalı otolar çarpışarak hasar gördüler.

Hidayet Mahallesi Taştepe Caddesi’nde 23.00 sıralarında park halinde olan M.Ç.’ye ait 44 KD 215 plakalı otoya, plakası saptanamayan bir pikap çarparak hasar verdi. Polis kaçan pikabın plakasını ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız