SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 1 Ölü, 9 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Çobandere Köyü’nden Arguvan ilçesine gelmekte olan 55 yaşındaki Hüseyin Yumuk yönetimindeki DA HY 1946 plakalı oto, ilçenin Alhasuşağı Köyü Kızılhan mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampola uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan 54 yaşındaki Meryem Uğulukçu, 51 yaşındaki Abuseyif Fırat, 43 yaşındaki Aysel Yumuk ve 50 yaşındaki Haney Temiz yaralandılar. Yaralılardan Meryem Uğulukçu, kaldırıldığı Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Hekimhan ilçesi Kesikköprü mevkiinde de, 50 yaşındaki Ali Seydi Göçer yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve viraj yüzünden takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan oğulları 14 yaşındaki Serkan ve 24 yaşındaki Ahmet Turan Göçer yaralandılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Zeki Demir yönetimindeki TIR, Doğanşehir ilçesi Erkenek Kasabası Tünel mevkiinde, yolun kaygan olması yüzünden şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Hekimhan ilçesinin Kurşunlu Kasabası Gelengeç Mahallesi Mişevge Mezrası Alagöz mevkiinde de 33 yaşındaki Mehmet Dinçer, yönetimindeki traktörün dikkatsizlik sonucu devrilmesiyle yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi yanında aracını park etmek isteyen 29 yaşındaki Cemile Oran, geri manevra yaptığı sırada arkasında duran Ahmet Serttaş yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada araçlar hasar gördü.

İl merkezi yakınlarında da Mahmut Taş yönetimindeki kamyon, yolda kayarak devrildi. Kazada kamyonun hasar gördüğü bildirildi.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 25 yaşındaki Birol Özdemir yönetimindeki otoyla, il merkezine 27 kilometre mesafedeki mıcırlı yola hızlı girince, otomobil takla attı. Kazada 44 KP 182 plakalı otomobilde hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız