SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 10 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin şarampole uçması sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı. İldeki diğer trafik kazalarında da 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

HAVAALANI YOLUNDA..
Edinilen bilgiye göre havaalanı yolu Özal köyü yakınlarında meydana gelen olayda, Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde bekçi olarak görev yaptığı öğrenilen G.E. (51) yönetimindeki 44 AD 868 plakalı otomobil, şarampole yuvarlandı.

Kazada otomobil sürücüsü G.E. ile birlikte İ.E. (33), R.E. (19), S.E. (62) ve H.E (51) de yaralandı. Yaralılar, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Sanayi kavşağında plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosikletin çarptığı 5 yaşındaki H.İ.K. yaralandı. Yaralı çocuğun babası A.K., oğlu ile birlikte karşıdan karşıya geçmek isterken, bir motosikletin oğluna çarpıp kaçtığını söyledi. Polis motosikleti ve sürücüsünü bulmaya çalışıyor.

Sivas yönünden Malatya’ya gelmekte olan B.Ö. yönetimindeki 44…234 plakalı araç Arapgir- Divriği yolunun 28’inci kilometresinde sağ arka aksının kırılması sonucu devrildi. Araç hasar gördü.

05.30 sıralarında Gölbaşı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan B.E. yönetimindeki 02..780 plakalı otobüsle Doğanşehir Tünel mevkiinde aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı yönden gelen M.V.K. yönetimindeki 23..171 plakalı araca çarptı. Kazada B.E. yaralandı.

Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan B.G. yönetimindeki 44..235 plakalı traktöre, Hekimhan Hasançelebi mevkiinde R.Y. yönetimindeki 58..474 plakalı traktör arkadan çarptı. Kazada çarpılan traktördeki B.G., A.G. ve G.Y. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

İnönü Üniversitesi kampusu Edip Başer Bulvarı’nda A.Ç. yönetimindeki 27..624 plakalı otomobil ile giderken, önünde seyreden B.Y. yönetimindeki 44..383 plakalı otomobilin yavaşladığını fark edemeyince arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız