SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 10 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yazıhan İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. İldeki diğer kazalarda da 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

OTOMOBİL DEVRİLDİ..
Edinilen bilgilere göre, Yazıhan-Kurşunlu Karayolu'nda seyreden Metin Levent yönetimindeki otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada ağır yaralanan Gülhan ve Halil Levent, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer yaralılar sürücü Metin, Zeynep ve Erkan Levent ise Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan Yunus Evrensel yönetimindeki 33 plakalı otomobil, Yeniköy mevkiinde aşırı hız yüzünden devrildi. Kazada araçta bulunan İhsan Evrensel ile Abbas Yücesoy yaralandılar.

Malatya-Ankara Karayolu Beylerderesi mevkii Altay Kışlası civarında Muhittin Gürbüz yönetimindeki kamyonet ile Malatya yönüne gelmekte iken, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Adem Aydın’a çarparak yaralanmasına neden oldu.

İPAŞ Fabrikası önündeki trafik ışıklarında Çetin Elmas yönetimindeki kamyonet ile Beylerderesi yönüne giderken, aynı yönde seyreden Mahmut Atum yönetimindeki otomobile yandan çarptı ve hasara yol açtı.

Doğanşehir’den Polat Kasabası yönüne gitmekte olan 25 yaşındaki M.Ş. yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen 32 yaşındaki T.Ü. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada Her iki aracın sürücüleri de yaralanırken, araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız