SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 11 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir marketin servis aracı olan minibüsün yoldan çıkarak kaldırıma çarpması sonucunda 2'si minibüste ve 3'ü de kaldırımdaki yaya olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. İl merkezindeki diğer kazalarda da 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

MİNİBÜS KALDIRIMA ÇIKTI..
Edinilen bilgiye göre, Erdal A. yönetimindeki 44 KE 859 plakalı minibüs, Çevreyolu Turgut Temelli Kavşağı'nda hatalı sollama sonucu yoldan çıkarak kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kazada, Erdal A. ile birlikte minibüsteki L.U. ve kaldırımda bulunan N.G., G.G. ve M.G. yaralandı. Yaralılar, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunu iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. (Üstten 2 fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Şeker Fabrikası Askeri Lojmanlar kavşağında, Nizamettin P. yönetimindeki 44 KL 958 plakalı otomobil, sürücünün kontrolu kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Sürücü hafif yaralandı. (Son iki fotoğraf bu kazadan)

Cengiz Topel Caddesi’nde 51 yaşındaki C.M. yönetiminde bulunan 44 AH 130 plakalı oto ile sürücü belgesi ve ruhsatı olmayan 24 yaşındaki İ.Ç. yönetiminde olan motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi’nde 23.30 sıralarında 53 yaşındaki M.A.M. yönetiminde bulunan 44 FZ 235 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırıma çarptı. Yaralanan sürücü hastanede tedavi edildi.

Atatürk ve Fuzuli Caddelerinin kesiştiği kavşakta, 53 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 44 AZ 825 plakalı otoyla dönüş yapmak isterken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 69 yaşındaki H.Ö. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Renault Servisi önünde 12.05 sıralarında 26 yaşlarındaki H.G.A. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 KT 828 plakalı otoyla giderken, yol üzerindeki çukura düşmemek için ani fren yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti ve oto takla attı. Kazada H.G.A. yaralandı.

Belediye binası önünde 17.15 sıralarındaki kazada da, 34 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan oto ile 66 yaşındaki S.A. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız