SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 11 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. İldeki diğer trafik kazalarında da 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ..
Edinilen bilgiye göre, Cuma Polat yönetimindeki 44.. 237 plakalı araç Akçadağ istikametinden Malatya istikametine seyir halindeyken, il merkezine 47 kilometre mesafede aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek, araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Cuma Polat, eşi Sultan Polat ve çocukları Fırat Polat, Murat Polat ile Gülender Polat yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Beydağı Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan Murat Polat ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Caddesi Sinan Oteli önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen 39 yaşındaki F.G. adlı bayan, 50 yaşındaki H.B.G. yönetimindeki otonun çarpması sonucu yaralandı.

Pütürge ilçesi girişinde 32 yaşındaki H.B. yönetimindeki otoyla gitmekte iken, yolun sol tarafındaki elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü ile yanında bulunan 27 yaşındaki C.A. yaralandılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yazıhan ilçesi İriağaç Köyü yolunda 03.30 sıralarında A.K. yönetimindeki 44…006 plakalı araç, viraja hızlı girince şarampola yuvarlandı. Sürücü ile kardeşi H.Y.’nin yaralandıkları bildirildi.

Özsan Sanayi Sitesi trafik ışıklarında Malatya yönüne gelmekte olan S.E. yönetimindeki 44..655 plakalı araçla, aynı yönde gitmekte olan F.Ç. yönetimindeki 23.. 052 plakalı araca arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Pütürge yönüne gitmekte olan A.İ. yönetimindeki 06.. 44 plakalı araç Ormaniçi köyü mevkiinde viraja hızlı girince şarampola uçtu. Kazada araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

İPAŞ Fabrikası kavşağında Ankara yönüne gitmekte olan F.Y. yönetimindeki 44.. 918 plakalı otomobil ile aynı yönde giden Y.Ö. yönetimindeki 44..052 plakalı otomobile arkadan çarptı, Y.Ö. hafif yaralandı.

Havaalanı yönünden il merkezine gelmekte olan Z.İ. yönetimindeki 44 .. 584 plakalı araç 2. Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde aynı yönde giden H.K. yönetimindeki 34.. 66 plakalı otoyu sollamak isterken çarptı. 23.00 sıralarındaki kazada iki araç da hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız