SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 12 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-09-11 04:34:52
Trafik Kazalarında 12 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Kayseri ve Malatya- Sincik karayollarında meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

AKÇADAĞ YAKINLARINDA..

Malatya'da tarım işçilerini taşıyan minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ Develi mevkiinde İslam Ceyhan yönetimindeki 21 GC 263 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan bazı yaralılar itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarılarak ambulanslara konuldu. Kaza nedeniyle yolda trafik bir süre tek şeritten sağlanırken, yaralı tarım işçileri hastanede tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DARENDE'DE

Malatya'nın Darende ilçesinde tek taraflı yaşanan kazada iki kişi yaralandı.

Darende ilçesi Yukarıulupınar Mahallesi eski Bakımevi mevkisinde meydan gelen kazada Sedef Akkuş yönetimindeki 44 AH 270 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan sürücü ve araçta bulunan Merve Dağaşan, çevredekilerin yardımı ile araçtan çıkarılarak ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin olmadığını yaralıların ikisinin de öğretmen olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

SİNCİK YOLUNDA..

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Malatya’dan Sincik istikametine gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen 44 AAC 234 plakalı otomobilin yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters döndü.

Yaşanan kazada otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha

AKÇADAĞ YAKINLARINDAKİ KAZA

DARENDE YAKINLARINDAKİ KAZA

SİNCİK YOLUNDAKİ KAZA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız