SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 12 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 12 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAZALAR..
İnönü Caddesi SSK Müdürlüğü önünde 24 yaşındaki N.T. adlı bayan yönetimindeki 06 UJ 677 plakalı otoyla giderken, 13 yaşındaki M.C. ve 12 yaşındaki M.C.’nin bulunduğu bisiklete çarptı ve hafif yaralanmalarına neden oldu.

Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde de 36 yaşındaki İ.G. yönetimindeki otoyla giderken, yolda yürümekte olan 24 yaşındaki M.D.’ye çarptı ve yaraladı.

Hastane Caddesi’nde de 20 yaşındaki H.A. yönetimindeki otoyla geri manevra yaparken, 50 yaşında olan R.A.’ya çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 20 yaşlarındaki R.G. motosikletle giderken, dengesini kaybederek aracı devirdi ve yaralandı.

Yeni Battalgazi Yolu’nda 54 yaşındaki İ.D. yönetimindeki otoyla giderken, kırmnızı ışıkta duran 28 yaşındaki R.Ç. yönetimindeki otoya arkadan çarptı. Kaza sırasında öndeki aracın sürücüsü ile yanında bulunan 28 yaşındaki S.Ç.’nin yaralandıkları bildirildi.

Göztepe Mahallesi’nde de yönetimindeki otoyla gitmekte olan 24 yaşındaki A.E.’nin, park halinde olan 38 yaşındaki S.K. adlı bayana ait otoya çarptı. A.E.’nin olay yerinden kaçmak isterken kendisini uyaran S.K.’ya hakarette bulunduğu, bu nedenle gözaltına alındığı öğrenildi.

Akçadağ’ın Bahri Beldesi’nden Yağmurlu Köyüne gitmekte olan İ.Ş. yönetimindeki 01..477 plakalı otomobil Yağmurlu köyü yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı. Sürücü yaralandı.

Motosikletle Kozluk Köyü’nden Gündüzbey’e doğru gelmekte olan İ.T. yönetimindeki 44..800 plakalı motosiklet Susesi mevkiinde devrildi. Motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı bildirildi.

Pütürge’den Doğanyol ilçesine gitmekte olan E.B. yönetimindeki 44..662 plakalı araç, 10. kilometrede aynı yönde giden U.E. yönetimindeki 44…545 plakalı minibüse çarptı. Kazada minibüste bulunan yolculardan A.Ç. adlı bayan yaralandı.

Özsan Sanayi Sitesi girişinde M.K. yönetimindeki 44..562 plakalı otomobille kırmızı ışıkta dururken, arkadan gelen ve freni patlayan Ö.Ö. yönetimindeki 44...975 plakalı kamyon çarptı. Kazada otomobilde bulunan M.Ö. ve A.K.’nin ağır yaralandıkları bildirildi.

Şehir Mezarlığı içerisinde de M.A.D. yönetimindeki 01..682 plakalı otomobil karşı yönde gelen N.B. yönetimindeki 44..901 plakalı otomobille çarpıştı. Araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız