SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 13 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi yaralanırken, araçlarda da büyük hasar oluştu. Yaralılar Malatya'daki hastanelerde tedavi altına alındılar.

KAZALAR..
Fahri Kayahan Bulvarı Çilesiz kavşağında 23 yaşındaki C.B. yönetimindeki 44 KP 828 plakalı oto ile 47 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki 44 LC 828 plakalı oto çarpıştılar. 19.30 sıralarındaki kazada iki sürücünün yanı sıra araçlarda bulunan 21 yaşındaki T.B. adlı bayan ile 20 yaşındaki H.K. adlı şahıs yaralandılar.

Battalgazi İlçesi Meydanbaşı Mahallesi’nde de 37 yaşındaki İ.H. yönetimindeki 44 FC 020 plakalı kamyonet ile 54 yaşındaki S.E. yönetimindeki 44 DR 545 plakalı oto çarpıştı. 16.10 sıralarındaki kazada kamyonette bulunan 32 yaşındaki Ö.K. ile otomobilin sürücüsü ve araçta bulunanlardan 41 yaşındaki H.İ. ve 42 yaşındaki R.E. adlı bayanlar ile 51 yaşındaki A.İ. ve 32 yaşındaki Ö.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan 54 yaşındaki Abuzer Gaffar Gökçen yönetimindeki 44 DY 302 plakalı otomobil, aşırı hız yüzünden Kubbe Dağı mevkiinde virajı alamayarak takla attı. 09.50 sıralarındaki kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan 51 yaşındaki Turan Koçak yaralandılar.

Malatya- Elazığ yolunun 9. kilometresinde, Elazığ yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki Erdal Meşe yönetimindeki 44 AT 592 plakalı otonun, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. 20.00 sıralarındaki kazada otomobil sürücüsünün hafif yaralandığı bildirildi.

Doğanşehir Erkenek Kasabası Karanlıkdere mevkiinde 44 yaşındaki Bekir Metin yönetimindeki 02 DY 135 plakalı araç ile, 46 yaşındaki Fethi Polat yönetiminde bulunan 23 FH 062 plakalı otobüsü sollamak isterken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otobüse çarptı. 23.30 sıralarındaki kazada iki araçta da hasar meydana geldiği belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız