SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 14 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu Çöşnük civarında gece meydana gelen trafik kazasında, elektrik direğine çarptıktan sonra takla atan otoda bulunan 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

TAKLA ATTI..
Kaza saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 30 yaşındaki Z.Ç.’nin yönetiminde bulunan 23..032 plakalı otomobil, sürücünün denetimi kaybetmesi sonucu orta refüjdeki elektrik direğine çarptı ve takla attı. Otoda bulunan 31 yaşındaki V.T., 23 yaşındaki E.Y. ve 28 yaşındaki M.Ç. yaralandılar.

ZİNCİRLEME KAZA..
İstasyon Virajı’nda da H.K.’nin yönetiminde bulunan 44..814 plakalı oto ile, kırmızı ışıkta beklemekte olan 40 yaşındaki B.İ. yönetiminde bulunan 38..647 plakalı otoya, bu oto da önünde bulunan 33 yaşındaki H.T. yönetimindeki 44..947 plakalı otoya, bu aracın ise önünde beklemekte olan S.T. yönetiminde bulunan 44..048 plakalı otoya çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kazada sürücülerden B.İ., H.T., S.T. ile 25 yaşlarındaki İ.Ç.İ. hafif yaralanırken, kazaya neden olan ilk aracın sürücüsü H.K.’nin firar ettiği bildirildi.

TRENLE ÇARPIŞTI..
Kiltepe Mahallesi’ndeki demiryolu hemzemin geçidinde 40 yaşındaki B.Y. yönetiminde bulunan tren, 45 yaşlarındaki H.Y. yönetimindeki 44..904 plakalı otoya çarptı. Kazada sürücü H.Y. ve 63 yaşlarındaki C.P. yaralandı. Oto sürücüsünün alkollü olduğu saptandı.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Elazığ istikametinde 23 yaşındaki C.Ö. yönetiminde bulunan 44..185 plakalı otonun çarptığı 33 yaşındaki yaya O.K. yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sivas Caddesi’nde 37 yaşındaki M.A.’nın yönetiminde bulunan 44..093 plakalı oto ile 22 yaşındaki S.Ö.’nün yönetiminde bulunan 44..820 plakalı oto çarpıştı. İlk otoda bulunanlardan 61 yaşındaki S.Ö. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sürücülerden S.Ö.’nün ehliyetsiz olduğu da saptandı.

Sanayi Sitesi’nde 47 yaşındaki S.T. yönetiminde bulunan 27..3028 plakalı otonun çarptığı 17 yaşlarındaki S.Ö. yaralandı.

Bentbaşı Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde 41 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 44..477 plakalı otoyla çarptığı yaya 25 yaşındaki N.B.’nin yaralanmasına yol açtı.

Paşaköşkü Mahallesi’nde 66 yaşındaki İ.Ö.’nün yönetiminde bulunan 44..489 plakalı otoyla çarptığı 16 yaşlarındaki S.K. adlı kız yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız